Gå til hoved-indhold
Udstyr
Juli og dermed den varmeste sommermåned står - forhåbentligt - for døren. Foto: Sara Sulkjær

Skab sommerstemning ombord med grill, musik og vandsport

Med den sommerlige duft af grill akkompagneret af stemningsfuld musik er der dømt ægte sommerhygge på motorbåden. Samtidig kan de aktive sejlere tage en tur på tube eller SUP, når solen står højest. Motorbaadsnyt.dk viser fire produkter til sommersejladsen.

Af Sara Sulkjær |

At danskerne drages mod vandet på de skyfrie sommerdage er ikke en overraskelse, for at opleve solen kærtegne ansigtet med bølgeskvulp som baggrundsmusik er noget ganske særligt.

På dage, hvor temperaturen for alvor stryger til tops, kan ikke mindst sejlerne nyde godt af havet og vindens kølige brise.

Hører du til den heldige gruppe, der forventer at tilbringe sommerferien på vandet, viser Motorbaadsnyt.dk i samarbejde med Watski og Biltema her fire produkter, der kan højne sommerglæden ombord:

Grill - 599,00 kr.

Der findes næppe noget mere sommerligt end den klassiske duft af grill. En duft, der med denne simple partygrill let kan blive en del af årets sommertogt på vandet og i havn.

Selve grillen er teflonbehandlet, hvorfor det efterfølgende rengøringsarbejde minimeres, ligesom grillen er let at adskille og pakke sammen.

Grillen kan i øjeblikket købes for 599,00 kr. hos Watski her

----------

Tube - 829,00 kr.

Er du den heldige ejer af en hurtiggående motorbåd, er en tube et must. På de varme sommerdage indbyder tuben til timevis af sjov på vandet, når venner eller familie inviteres med ombord. 

Tuben er designet til to personer og er af kraftig og slidstærk PVC med fire skumfyldte nylonhåndtag. 

Den 167 cm brede tube kan købes for 829,00 kr. hos Biltema her.

----------

SUP - 1.699,00 kr.

Har vinden lagt sig, kan de populære Stand Up Paddle-boards, i daglig tale blot omtalt som SUP's, bringe sejleren på dybt vand. Her kommer balancenerven på arbejde, ligesom styrke og udholdenhed er i fokus. 

I oppustelig form kan boardet, der pakkes i den medfølgende taske, let stuves ombord.

SUP'en har en længde på 36 x 25 x 87 cm, vejer 10 kg og kan købes for 1.699,00 kr. hos Biltema her.

---------

Højtaler - 2.599,00 kr.

Læn dig tilbage og nyd sommerlyden fra disse klassiske Fusion-højtalere. Med et moderne design vil højtaleren kunne begå sig på såvel større som mindre både, når produktets effekt på 230-330W, afhængigt af størrelse, kommer til sin ret.

Tilpasset det til tider barske havmiljø kan Fusion-højtaleren ligeledes monteres udendørs, ligesom produktet er designet til ISO12216 - en international klassifikation for tryk og vandindtrængning og et bevis på, at FM-serien er robust.

Højtaleren fås i tre størrelser og sælges hos Watski til priser fra 2.599,00 kr. her.

content-loader
content-loader
content-loader