Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Rindom ligger til guld i Laser Radial. Foto: Peter Brøgger

Anne-Marie Rindom har sejlet sig i den gule førertrøje efter to fjerdepladser tirsdag

Anne-Marie Rindom står for verdensklasse. For i dag satte hun to fjerdepladser ind i Laser Radial i Enoshima. Hun fører nu OL med 12 point ned til svenske Josefin Olsson og 13 point ned til hollandske Bouwmeester. I 49er FX er Baad og Thusgaard på lovende 4. plads.

 

Af Troels Lykke |

Den idrætsstuderende Anne-Marie Rindom, der til dagligt bor i Aarhus, viser nerver af stål igen i dag efter to fjerdepladser, mens konkurrenterne ryster på hænderne.

Hun har nu tolv point ned til svensker og på nede tredjepladsen er hendes ærkerival, OL-guldvinderen fra Rio, hollandske Bouwmeester.

Anne-Maries træningspartner, norske Line Flem Høst, der havde en god dag søndag og mandag og førte OL, havde det svært idag, det er blevet hverdag.

For nordmanden satte en 10. og 25. plads ind, og rykker ned på 4. pladsen i den samlede stilling.

Der er stadig fire sejladser inden Medal Race, og der mangler fire fleetsejladser . Onsdag er hviledag for Laser Radial.

Usikker start for 49erFX endte godt

I morges viste DR2 49er FX sejlads med Marie Thusgaard og Ida Marie Baad. Her kunne man se de kæmpede med nerver i første sejlads.

Men efter en lidt svær 1. sejlads kom makkerparret godt igen med serien (14)-4-3. De ligger nu på en samlet 4. plads, en placeringen som Aarhus-duoen er kendt for, selvom de har vundet både EM og fået til VM-sølv i klassen tidligere.

 49er FX-feltet bød på nervepirrende sejlads med både en enkelt tyvstart og kæntringer for flere besætninger, ikke mindst for den brasilianske mega guldfavorit.

Warrer og Precht sejler i dag

Jonas Warrer og Jakob Precht skal også i aktion her til morgen i herrenes 49er. Du kan se sejladsen på DR2, lige nu er der udsættelse i området, hvor der har været tyfonvarsler.

Følge Warrer og Precht på gps-tracking

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader