Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jens-Christian og Jens-Philip Dehn-Toftehøj fra KDY, har nu vundet 29er EM på Gardasøen.
Kapsejlads
To gange guld og en gange bronze af danskere.
Kapsejlads
Dehn-Toftehøj brødrene fra KDY havde med god grund det store smil fremme.

BREAKING. 29er-EM: Guld til Dehn-Toftehøj og Rebekka Johannesen og Silje Cerup-Simonsen hos pigerne

Jens-Christian og Jens-Philip Dehn-Toftehøj fra KDY har netop vundet 29er-EM på Gardasøen blandt 200 joller. Rebekka Johannesen og Silje Cerup-Simonsen fra KDY og Sletten vinder samtidig guld som den bedste kvindebesætning.

Af Troels Lykke |

Dansk sejlsports fremtid er lys, når det gælder skiff-sejlads i Danmark. Klassetræner Pierre Baad sagde det fornyligt til Minbaad.dk: Det danske 29er-miljø er på et uhyre højt niveau.

Ì hvert fald gik det virkelig godt i Italien for talenterne Jens-Christian og Jens-Philip Dehn-Toftehøj fra KDY, som netop har vundet 29er-EM på Gardasøen.

Guld til pigerne

Også de andre talenter, Rebekka Johannesen og Silje Cerup-Simonsen fra KDY og Sletten vinder guld som den bedste kvindebesætning, mens Gustav og Clement Aasholm-Bradley fra Hellerup tager bronzemedaljen.

Bedste Aarhus-båd blev Loke Kise og Lauritz Schmidt fra Aarhus Sejlklub på en 50. plads, ligesom de var en del af guldfeltet på 200 både.

I alt stillede ti danske besætninger til start ved EM i Italien - resultaterne kan ses her: www.29ereuropeans.org/results/the-championship/

content-loader
content-loader
content-loader