Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Mørke skyer i Kertemindebugten til de 64 OK-joller, der sejlede fredag. Foto: Morten Grove

Svendborg-sejler Jens Eckardt suveræn fra start ved OK-DM i Kerteminde

Lige efter fulgte en norsk verdensmester i Europajolle. En af favoritterne Bo Petersen gennemførte ikke første sejlads og den svenske stjernesejler Fredrik Löof mødte ikke op. Se prof-interview med det tidligere Laser-es, Jens Eckardt, der elsker østenvind i Kerteminde.

Af Troels Lykke |

Det blæste fra øst i Kerteminde på første sejladsdag. I hvertfald blev mange i land, ud af de 92 tilmeldte OK-sejlere til DM.

Den norske sejler, der tog en 3. og en 1. plads i fredagens sejladser, fortæller om store bølger, der var gode at surfe på, noget europajolle-verdensmesteren Lars Johan Brodtkorb mestrede især i sidste sejlads, hvor han var flere hundrede meter foran nummer to.

Men det var Svendborg-sejleren Jens Eckardt, tidligere meget dygtig Laser-sejler, der kom bedst fra start med en 1. og en 2. plads.

Se kort tv-interview foretaget af dokumentaristen Michael Dinesen fra staalfilm.dk. Han var på vandet og filme og interviewede efterfølgende dagens nummer 1 og 2. Stefan Myralf, tidligere dansk mester i OK-jollen, er på 3. pladsen.

Se resultater

content-loader
content-loader
content-loader