Gå til hoved-indhold
Småbåde
Skipperi Danmark har planer om at udvide til op mod 200 både i hele Danmark, ligesom det er sket i Sverige og Finland. PR-foto

Deleøkonomien står nu til søs i Danmark - finske Skipperi lejer motorbåde ud med abonnement

Efter succes i resten af Skandinavien er Skipperi nu i Danmark med 15 fuldt udstyrede delebåde. Med månedligt abonnement som eneste omkostning får medlemmerne ubegrænset adgang til 15 Yamarin Cross BR 54, 57 og 62 i Ishøj, Brøndby og Københavns omegn i sommeren 2021.

 

Af Troels Lykke |

En ny, digital båddelingstjeneste er gået i land på de danske kyster - på en mission for at gøre sejlerlivet tilgængeligt for alle, fortæller den danske afdeling af Skipperi til bådpressen.

Skipperi er en moderne og fuldt digitaliseret båddelingstjeneste, som giver adgang til en flåde af delebåde.

Med et fast månedligt abonnement som eneste omkostning får medlemmerne ubegrænset adgang til 15 Yamarin Cross BR 54, 57 og 62 både, lokaliseret i havne i Ishøj, Brøndby og Københavns omegn i sommeren 2021.

Vil udvide til resten af Danmark

Næste år planlægger firmaet at udvide til resten af Danmark.

Derudover får man som abonnent adgang til mere end 350 både fordelt i Norge, Sverige, Finland og New Zealand til fri afbenyttelse.

- Nu får alle muligheden for at komme ud at sejle - også uden at ha’ en båd. Vores mission er at få flere mennesker ud på vandet på en nem og bekymringsfri måde. Sejlads skal være for alle. Alle, der har lyst, alle der gerne vil, og det skal være let at gå til, understreger Bo Hilding, CEO af Skipperi Danmark.

Deleøkonomien er draget til søs

Skipperi vil, ved at skabe et mere bæredygtigt dele-koncept til både, gøre sejlerlivet mere tilgængeligt for alle. Folks opfattelse af ejerskab ændres hurtigt verden over, og der begynder i højere grad at være fokus på oplevelserne frem for “ejerskabet”. Dette gælder også inden for sejladsens verden.

Sejlads bliver fortsat set som en dyr og tidskrævende hobby, og der er en øget efterspørgsel på alternativer, som gør det lettere for folk at få oplevelser på vandet.

- Vi kommer med en tjeneste, som gør det muligt at tage på lokale sejleventyr. Og vi kommer på et tidspunkt, hvor mange har fået øjnene op for, hvor meget Danmark, den danske natur og de danske kyster har at byde på, påpeger Bo Hilding.

Enkelt og bedre for miljøet

Skipperi tager sig af al vedligeholdelsen, udstyr, forsikringer, bådplads og selve bådene. Noget, som gør sejlerlivet enklere end nogensinde før.

- Vi håber på at gøre sejlerlivet tilgængeligt for alle, der har lyst, og med en bedre brug af vores fælles ressourcer, også for at skåne miljøet. Vi tror på, at delebåden kan være vejen frem, forklarer Bo Hilding.

Booking af både, bådens placering samt adgangen til nøgler sker gennem Skipperi-app’en, der tjekker bådens udstyr ved at kombinere telefonens kamera med aI-teknologi. Sejlsæsonen starter den 1. juni.

Yamarin-bådene inkluderer Yamarin Cross-modellen med aluminiumsskrog samt nye Yamaha-motorer. 

content-loader
content-loader
content-loader