Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Port Adriano Sailing 2016 ©jesusrenedo.com

Oure Sejlakademi tilbyder undervisning i Grækenland på X-Yachts' nye både

Sejlakademiet ved Skolerne i Oure skaber mulighed for, at deres sejlere efter endt ophold kan fortsætte sejlerdrømmen i Grækenland i X-Yachting Sailing Center, der råder over en flåde af otte nye Pure X-både fra 44 til 46 fod. Virtuel info den 30. januar.

Af Troels Lykke |

Oure Sejlakademi har en vision om at skabe sejlermuligheder for skolens elever, ikke kun når de er på skolens sejlbase på Lundeborg havn, men også efter endt ophold. 

- Det at være sejler på Oure, er indgangen til et stort sejlernetværk, hvor man selv kan vælge kurs. Hardcore jolle- eller kølbåds-kapsejlads eller jagte eventyret på tursejlads. Med den nye mulig får man nogle unikke muligheder for at tilegne sig nye kompetencer, som skaber en langt bredere sejler, forklarer Johan Søgaard Hoff fra Oure.

Mulighed opstod under studietur  

Muligheden opstod i forbindelse med Oure Sejlgymnasiums studietur til X-Yachting i Grækenland, så det var nærliggende,at udbygge samarbejdet til, at eleverne også havde mulighed for at få et længere ophold efter endt uddannelse ved Skolerne i Oure.

X-Yachting tilbyder dimitterede elever at indgå i den daglige drift af X-Yachting Sailing Center. Opholdet indeholder alt, hvad der hører sig til, når man skal levere en sublim oplevelse for personer, som har lejet en helt nye Pure X-båd i Grækenland. 

Eleverne opnår færdigheder inden for:
• Klargøring
• Tilrigning
• Vedligholdelse
• Service for kunderne
• Transport skipper 

Derudover og ikke uvæsentligt skal X-bådene ofte transporteres omkring i det græske øhav. 

- Det er en unik mulighed for, at de unge sejlere kan lære mere og få erfaring med større både, end dem Oure råder over. Oure Sejl Akademi har en ambition om at klæde alle sejlere på til at kunne indtage den blå planet som et værdifulgt besætningsmedlem efter endt uddannelse på eksempelvis Oure Sejlgymnasium, forklarer Johan Søgaard Hoff til Minbaad.dk.

Otte nye Pure X-både

Muligheden og programmet er udviklet i samarbejde med George Anyfiotis og Philip Cotsis, som står bag X-Yachting Sailing Center.

Centeret blev startet for to sæsoner siden og råder over en flåde bestående af otte nye Pure X-både fra 44 til 46 fod. George og Philip ser frem til at modtage de føret sejlerne fra Oure Sejlakademi i løbet af foråret. 

- Det er en vild mulighed, som vi kan tilbyde vores sejlere, understreger Johan Hoff, som gerne fortæller mere om tilbuddet i forbindelse med åbent hus på Oure Kost Gymnasium lørdag den 30. janua under et virtuelt informationsmøde kl. 10-12.

Mere info: Johan Søgaard Hoff, Sejlunderviser på Oure Kostgymnasium, JHo@oure.dk, 30626393.

content-loader
content-loader
content-loader