Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kursisterne får på workshoppen lov at efterprøve den nye viden i praksis. Foto: HF Marina

Fyraftenskurser hos HF Marine: Lær at renovere teakdækket og arbejd med glasfiber

Få ny teoretisk viden og afprøv i praksis. I løbet af efteråret åbner HF Marine for flere kurser på deres adresse i Svendborg.

Af Sara Sulkjær |

Når arbejsdagen ender, har du i efteråret mulighed for at tilegne dig ny og brugbar viden hos HF Marine i Svendborg. Her står virksomhedens dygtige medarbejdere klar til at dele deres brede viden indenfor arbejdet med teakdæk og glasfiber, således at du forud for den kommende selv kan trække i arbejdstøjet.

Begge tema-workshops fungerer som såkaldte "fyraftens-workshops", hvor der startes kl. 17.00, mens deltagerne kan vende snuden hjemad omkring kl. 20:00. Prisen på de enkelte kurser lyder på 295,00 kr. og er inklusiv sandwich samt øl, vand og kaffe. 

Læs mere om de to workshops herunder:

Renovering af teakdæk

Workshop, hvor du lærer, hvad der skal til, når du skal omfuge og renovere dit teakdæk.

- Vi viser, hvordan du renser gamle fuger op og demonstrerer diverse værktøj hertil, samt hvordan du lægger en ny fuge og gør teakpanelet færdigt, om det er til dæk, dørk, kistebænke eller badeplatform. Vi fortæller omkring de forskellige produkter, vi kan levere, samt brugen af dem, forklarer HF Marine om kurset.

Du vil få muligheden for at arbejde med både værktøj og materialer, ligesom der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Workshoppen afvikles den 23. september samt den 10. november.

Reparation af glasfiber

På dette kursus gennemgås de mest gængse West System Epoxy-produkter i forbindelse med reparationer af glasfiberen, samtidig med at det forklares, hvordan denne epoxy anvendes.

- Vi fokuserer primært på reparationer og laminering på glasfiber og arbejdet herom. Du prøver selv at lukke et hul i et glasfiberlaminat, at anvende peel-ply, spartle med mere, understreger HF Marine.

Workshoppen afvikles den 23. november.

content-loader
content-loader
content-loader