Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den nye kollektion kan klare selv sejlads i hårdt vejr. Foto: Aarhus Sea Shop

Oplev Nigel Mustos kollektion på Copenhagen Boat Show

Høj komfort og tør sejlads er nøgleordene for den nye kollektion, der er skabt sammen med North Sails. Sejlertøjet, der ramte det danske marked i starten af 2021, kan ses på Aarhus Sea Shops stand under bådmessen i Ishøj.

Af Sara Sulkjær |

En stor viden fra Nigel Mustos lange sejlerkarriere kombineret med North Sails' teknologi og med brug af de nyeste materialer fra GORE-TEX har løst sejlertøjets kendte udfordringer med vandindtrængning ved forstærkningerne.

Løsningen er blevet en del af en innovativ kollektion fra North Sails, som du kan få fingrene i på Copenhagen Boat Show i Ishøj, der løber af stablen i weekenden den 3. til 5. september.

Suger ikke fugt

Det er Jyllands store udstyrsshop, Aarhus Sea Shop, der har fået æren af at markedsføre den såkaldte North Sails Performance Collection, der sikrer en høj komfort og samtidig er sikkerhed for tør sejlads.

Et helt nyt stof, TWTech, er afgørende for denne gode sejloplevelse, har Mads Bruun Larsen, der står for salget i Danmark og Sverige, tidligere fortalt til Minbaad.dk:

- Det unikke ved TWTech er, at stoffet er vævet så tæt, at der slet ingen struktur er. Stoffet kan ikke suge fugt til sig, hvilket er med til at reducere vægten med op til 30 procent, understreger Mads Bruun-Larsen.

Secumar-vest med høj komfort

Også de tyske Secumar-veste, der er oppustelige, kan opleves på Aarhus Sea Shops stand. Vestene er designet med et smart click-spænde og regnes blandt de mest komfortable på markedet:

- Den patenterede pakning af Ultra-vestene gør dem flade og lette med behagelig for bevægeligheden omkring halsen med fleece i kraven, forklarer Aarhus Sea Shop.

Læs mere om bådmessen i København her.

content-loader
content-loader
content-loader