Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Ishøj Havn er i kendt som hele Danmarks bådmekka med et hyggeligt sejlermiljø. PR-foto

Flydende bådmesse Copenhagen Boat Show 2021 har næsten udsolgt stande

Sommerens bådmesse i Ishøj Havn fra Fredag 3. til søndag 5. september, har størstedelen af de mange stande er lejet ud og alle de store mærker er repræsenteret. Der bliver nok at kigge på for sejlglade gæster, lover arrangørerne Tempo Huset og Danboat.

Af Troels Lykke |

Det er Tempo Huset, der sammen med Danboat står bag udstillingen. Tempo Huset  rummer ikke færre end 2500 kvm lige ud til kajpladserne og bliver udstillingens midtpunkt.

Her vil være stande med alt fra påhængsmotorer til maritim elektronik og lækkert sejlertøj.

Tempo Huset bruges normalt til vinteropbevaring af store både, men igen i år har Tempo Huset besluttet, at  de gode rammer skal udnyttes til Danmarks eneste flydende bådudstilling.

Danmarks bådmekka

Ishøj Havn er i forvejen kendt som hele Danmarks bådmekka med et hyggeligt sejlermiljø. Her ligger en lang række bådfirmaer og langs de mange kajer og bådbroer vil der være over 100 både udstillet. Også på land vil der være mange sejlerdrømme at kigge på, fortæller arrangørerne til pressen.

Tæt på det hele

Ishøj Havn har beliggenheden med sig. Det er ikke hver dag, der er bådudstillinger i Danmark, hvor man kan sejle til. Dertil kommer at Høje Taastrup Station og S-tog ligger tæt på og bybusserne kører lige til kajen.

Motorvejen ligger kun 5 minutter væk. Og kommer man langvejs fra er der ikke langt fra Kastrup til Ishøj Havn. Vil man også have et kulturelt udbytte af turen ligger kunstmuseet Arken lige overfor udstillingen.

Gratis entré

Det bliver gratis at besøge udstillingen. Men der vil være muligheder nok for at bruge penge. Også selv om man ikke underskriver en kontakt på en båd.  Her vil være boder med vand og fadøl og grill med både bøffer og pølser, så alle kan få appetitten stillet og tørsten slukket.

www.copenhagenboatshow.dk 

content-loader
content-loader
content-loader