Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Sejlere vender sig om efter nyrenoveret LM 22

Det fortæller den netop uddannede bådebygger Karl Emil Bøgh fra Walsteds Bådeværft, efter han sejlede rundt i det sydfynske med venner og sin kæreste. Minbaad.dk var på Thurø og filme igen for at høre om sæson 1 i den 'nye' flotte LM 22'er.

Af Troels Lykke |

Karl Emil Bøgh er en beskeden bådebygger, som mange bådebyggere er det.

De lader deres håndværk tale, og det må man sige, at Karl Emil gør med sin LM 22, som er sat i stand, mens han var bådebyggerlærling.

Godt nok hjalp hans far, Henning, værkfører på Walsteds Bådeværft til, men det var sønnen, der var den primære drivkraft på projektet.

- Jeg synes, man skal kaste sig ud i det, siger Karl Emil, da vi er på besøg for at se den færdige LM 22'er. Et besøg, der naturligvis burde have lagt, mens båden var i vandet. Det må vente til sommer, hvor vi skal ud og filme den lille perle af en LM 22, der er blevet omlakeret.

El-motor og indirekte lys

Båden har desuden fået el-motor, ny mast og Elvstrøm-sejl, nye Andersen-spil, indirekte lys i kahytten og ny aptering foruden meget, meget andet. 

Faktisk ser den ud som en helt ny båd, som det ses i videoen.

- Det er en fin størrelse til min kæreste og jeg. Det gør ikke noget, man kommer hinanden ved, påpeger Karl Emil og smiler.

content-loader
content-loader
content-loader