Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Farvede skulderstropper gør Camino-vesten oplagt til sejlklubben

Takket være et smart farvesystem er det hurtigt og nemt at finde den rette størrelse, når svømmevesten skal uddeles til klubbens brugere. Vesten har en opdrift på 50N og kan bruges til de fleste vandaktiviteter.

Af Sara Sulkjær |

En ny og yderst stærk vest fra tyske Secumar har netop fundet vej over landegrænsen. En vest, der med et bredt farverepertoire er op

- Skal vesten bruges til klubber, udlejning eller andet, har hver størrelse i vesten sin egen farve på den ene skulderstrop, hvilket gør det nemt at udlevere de rigtige veste til en gruppe af mennesker, forklarer Mads Bruun-Larsen, dansk Secumar-agent, til Minbaad.dk.

Yderstof forlænger levetiden

Vesten, der kommer med en opdrift på 50N, kan bruges til al form for aktiv vandsport, hvorfor en lang række sejlere og andre med interesse for det våde element kan have glæden af nyheden.

Samtidig er vesten produceret i det slidstærke yderstof, cordura-nylon, hvorfor vestens levetid forlænges, alt imens komforten ligeledes vægtes:

- Dét, at vesten kan justeres i højden over skulderen, forbedrer mulighederne for, at den sidder godt og behageligt, understreger Mads Bruun-Larsen.

Skinnende reflekser

I vestens front er en stærk lynlås placeret, alt imens reflekser på skulderen gør det muligt at identificere brugeren efter mørkets frembrud.

Bag vestens skinnende facade gemmer sig et fast og blødt Secu-skum. 

Et prisskilt på 550,00 kr. er placeret på vesten, der købes ved at kontakte Mads Bruun-Larsen på mads@zip-it.agency eller 51 21 55 81 samt via hjemmesiden www.zip-it.dk.

content-loader
content-loader
content-loader