Gå til hoved-indhold
Udstyr
Mads har tidligere solgt HENRI LLOYD i Danmark fra 2010 til 2013, så brandet og historien bag det unikke brand med rødder tilbage til 1963 ligger ikke fjern. Foto: Nicolai Schwaner

Agent Mads Bruun-Larsen skifter Musto ud med Henri Lloyd og Secumar

Henri Lloyd med rødder i Manchester gik konkurs for 1,5 år siden, men siden 2018 har rettighederne været ejet af svenske Aligro Group. - Det er en fantastisk mulighed at blive en del af det nye Henri Lloyd fra starten af, siger Mads Bruun-Larsen om sin nye stilling.

Af Troels lykke |

Mads Bruun-Larsen fra Silkeborg stopper som agent i Danmark for det britiske brand Musto, der i dag ejes af Helly Hansen.

Nu bliver jyden i stedet en del af det nye Henri Lloyd.

Mads Bruun-Larsen tiltræder således som selvstændig agent i Danmark og kommer til at have base og showroom i Silkeborg. Desuden kommer virksomheden også til at repræsenterer Secumar-redningsudstyr i Danmark.

- Det er en fantastisk mulighed at blive en del af det nye Henri Lloyd og være med fra starten, hvor den nye strategi og fremtid bliver lagt. Der bliver virkelig tænkt nyt og innovativt. Man kan vælge fra øverste hylde indenfor IT og udvikling. Ingen gamle rutiner, som skal lappes på, fortæller Mads Bruun-Larsen.

Mads har tidligere solgt Henri Lloyd i Danmark fra 2010 til 2013, så brandet og historien bag det unikke brand med rødder tilbage til 1963 ligger ikke fjern. Men nu er det med et nyt mind-set og nye folk bag.

Henri Lloyd konkurs i 2017

Det britiske brand med rødder i Manchester gik konkurs for 1,5 år siden. Siden maj 2018 har navnet og rettighederne været ejet af svenske Aligro Group.

Et selskab, der ejes af Hans Eckerström, som har en baggrund fra Nordic Capital Partners.

- Som en del af opkøbet af Henri Lloyd fulgte også egen fabrik i Polen med GORE-TEX-licens. Det betyder, at vi nu kan levere specialdesigns og små kvantiteter med kort lead time, hvilket er ret unikt, fortæller Mads Bruun-Larsen.

Fortsat en del af Key West

Mads Bruun-Larsen har en fortid fra Helly Hansen, Musto og Henri Lloyd, men ikke mindst har han været en del af det danske brand Key West de sidste 6 år, hvilket han fortsat vil være.  

Sammen med Mads flytter yderligere fem medarbejdere i Europa fra Musto til Henri Lloyd. 

Designteamet, som har base med resten af firmaet syd for Gøteborg, består af Lena Claesson, som er tidligere design director på Peak Performance, samt Jonas Olsson, som ligeledes har en fortid som designer på Peak Performance.

content-loader
content-loader
content-loader