Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Kajak-Lasse udgiver debutbog – På eventyr i havkajak

Kajakroeren og foredragsholderen Lasse A. Bøgh deler i bogen 'På eventyr i havkajak' ud af sine personlige oplevelser, billeder og erindringer fra hans rejser med sin havkajak rundt i den smukke danske natur. En tur på 1.300 kilometer.

Af Troels Lykke |

Lasse roede i 2019 Danmark rundt i havkajak. Med en alder på dengang 25 år er Lasse den yngste til at gennemføre rejsen på mere end 1.300 kilometer. Tilmed gennemførte han sejladsen i de barske måneder februar og marts. 

I bogen deler Kajak-Lasse ud af sine oplevelser fra netop denne rejse, men også fra sine andre rejser med sin havkajak rundt i Danmark. 

Køb bogen online

Bogen byder på billeder og fortællinger fra de mange dage langs de danske kyster, men også udvalgte fakta om, hvad Kajak-Lasse benytter af grej og kundskaber for at rejse nationalt i havkajak, tilmed på alle tider af året. 

Bogen kan købes via din online-boghandler såsom saxo.dk, Bog-idé.dk eller via forlaget www.BoD.dk.

Lasse formår at skabe en indlevende bog, som drager læseren med på eventyr. Læserne vil både blive inspireret til selv at ønske sig på tur i kajakken, men de vil også få respekt for både naturens kræfter og de kompetencer det kræver for at ro den type havkajak, som Kajak-Lasse udøver.

Udgives: 7. april 2021 
Pris: 179,95 
ISBN: 9788743031390 

Hjemmeside: www.kajak-lasse.dk

content-loader
content-loader
content-loader