Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Mokkasin-konstruktion Docksides fra 1970 hitter stadig

Den klassiske sejlersko er blevet et ikon blandt sejlere og landkrabber. Især modellerne i olieret skind og ruskind er ombejlede i 2022, forklarer den danske salgsagent.

Af Sara Sulkjær |

I 1970 sendte Sebago deres til dato mest populære sko på markedet - den såkaldte Docksides-model. 

En ikonisk sko, der med sin håndsyede mokkasin-konstruktion, skridsikre gummisål og rustfri eyelets siden har været fast inventar på havnen, i klubhuset og på sejl- og motorbåde landet over. 

Sejlerne vil have patina

Det er ikke kun i det maritime miljø, at skoen er blevet et ikon. Også landkrabberne har taget modellen til sig.

En model, der produceres i et utal af farvekombinationer, materialer og skindtyper:

- De mest solgte i øjeblikket er helt sikkert vores styles i ruskind og vores model Cracy, som er lavet i en olieret skind, der giver den lidt patina, forklarer Mads Bruun-Larsen fra ZIP IT Agency, der står bag salget af Sebago-sko i Danmark.  

Sejlerne vil have kvalitet

En høj kvalitet og skoens traditionelle ydre er med til at bane vejen for succesen. Det opleves tydeligt i ZIP IT Agency, der siden 2013 har været selvstændig distributør af maritime beklædningsgenstande til det danske marked:

- Vi kan mærke, at folk køber bedre kvalitet og klassiske ting, som man også gider bruge om fem år, påpeger Mads Bruun-Larsen.

Ønsker du at høre mere eller blive henvist til din nærmeste Sebago-forhandler, kan du kontakte Mads Bruun-Larsen via ZIP IT Agencys hjemmeside her.

content-loader
content-loader
content-loader