Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Giv sommergarderoben et twist med anderledes Dockside-sko

Siden 1970'erne har klassikeren Dockside været en sikker vinder på havnen. Nu føjes et sommerligt look til den populære sejlersko.

Af Sara Sulkjær |

I 1970 lancerede Sebago deres til dato mest genkendelige sko: Den ikoniske Dockside-sejlersko. 

Kendt for den håndsyede mokkasin-konstruktion, skridsikre gummisål og rustfri eyelets er Docksides stadig en ikonisk mærkevare, der bæres af både mænd såvel som kvinder.

Et langt og bæredygtigt liv

Den klassiske Docksides har man nu lavet i en ruskind Loafer-model til begge køn. 

- Man har stadig det klassiske Docksides-look, men det giver sommergarderoben et lille twist, påpeger Mads Bruun-Larsen, agent for Sebago i Danmark, i en pressemeddelelse og uddyber:

- Det er god stil, og de kan have et langt og bæredygtigt liv i garderoben mange år frem i tiden. 

Skoen kan købes for 1.199,00 kroner. Yderligere oplysninger om skoen samt den nærmeste forhandler fås hos Mads Bruun-Larsen, som kan kontaktes via ZIP IT Agencys hjemmeside her.

Om Sebago:
Sebago blev grundlagt i 1946 af de tre venner Daniel J. Wellehan, Sr., William Beaudoin og Joseph Cordeau, alle tre født og opvokset i New England. Den første sko, de lancerede, var en håndsyet penny loafer.

Sebagos penny loafer var inspireret af den populære indianske mokkasin og viste for første gang firmaets patenterede måde at sætte sålen, randen og overlæderet sammen på.

Det var en stor succes. Med stærkt udgangspunkt i kvalitet og stil ekspanderede Sebago hurtigt. I 1954 rundede de produktionen af deres sko nr. 1.000.000. Gennem 1950’erne og 1960’erne udvidede Sebago deres kollektion med nye modeller til kvinder og begyndte at eksportere til udlandet.

content-loader
content-loader
content-loader