Gå til hoved-indhold
Udstyr
Helly Hansens nye HP Foil V2-sko. PR-foto

Hurtigtørrende sejlersko fra Helly Hansen er oplagt til det danske sommervejr

Julegaveønske. Våde sejlersko er ikke et ukendt scenarie i de danske farvande. At skoene hurtigt tørrer igen er derfor en klar fordel - ikke mindst på sommertogtet, hvor der sjældent går lang tid mellem sejlturene. Den korte tørretid fås blandt andet i Helly Hansens nye HP Foil V2-sko.

Af Sara Sulkjær |

Høj sol og varmt vejr den ene dag. Gråvejr og regnbyger den næste.

Det danske vejr er vanskeligt at regne med. Netop derfor er en hurtigtørrende sko en kærkommen makker, når de danske kyster skal udforskes i sommerferien.

En alsidig sejlersko

At Helly Hansen sender en ny sejlersko på markedet, der besidder akkurat disse egenskaber, er derfor en oplagt feriegave til de danske sejlere.

Skoen, der går under navnet HP Foil V2, er en allrounder, hvilket gør den anvendelig for et bredt udsnit af Sejlerdanmark:

- HP Foil Foil V2 er en af de mest alsidige sejlersko fra Helly Hansen, og derfor kan modellen bruges af de fleste, der sejler i sommerhalvåret, fortæller Britta Lindstrøm Trabolt fra Helly Hansen til Minbaad.dk.

Vejer 650 gram

Samtidig er skoen komfortabel og vejer blot 650 gram, ligesom Helly Grip-sålen øger stabiliteten og giver fodfæste - også når en regnbyge aflægger visit:

- Helly Grip-ydersålen sikrer, at du står godt fast uanset om underlaget er tørt eller vådt. EVA-mellemsålen bidrager med god stødabsorbering, komfort og beskyttelse, påpeger Britta Lindstrøm Trabolt.

Du kan læse mere om skoen, der kommer med et prisskilt på 900 kroner, samt resten af HP Foil-kollektionen på www.hellyhansen.com. 

content-loader
content-loader
content-loader