Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den neongule hætte er netop føjet til kap-jakken. Foto: Helly Hansen

American Magic og Helly Hansen føjer vigtig detalje til HP Foil Shell-jakken

Det skal være lettere at se sejleren. En konstatering, som det populære tøjbrand har truffet i samarbejde med America's Cup-holdet. Derfor er Foil-seriens jakke nu designet med ny hætte.

Af Sara Sulkjær |

I oktober 2018 annoncerede Helly Hansen partnerskabet med det professionelle America's Cup-team, American Magic.

Siden har parterne arbejdet tæt sammen for at skabe aerodynamisk, præstationsdrevet gear, baseret på feedback og erfaringer fra American Magic-teamet. Derfor er Helly Hansen nu klar til at lancere tredje generation af den professionelle HP Foil Shell Jacket. 

Hætte skaber sikkerhed

På baggrund af indsigt fra den 36. America's Cup er den nye Foil-serie bygget til at forbedre og optimere den aerodynamiske ydeevne under høje hastigheder.

Jakken er 100 % vandtæt og åndbar, og den er skabt med Helly Tech Professional-teknologi - Helly Hansens mest vejrbestandige ydre lag, designet til brug under ekstreme og usædvanlige aktiviteter i de hårdeste omstændigheder. 

En af de nye og vigtigste tilføjelser er desuden hi-vis-hætten. En funktion, der er designet til at øge sikkerhed og synlighed.

- Hætten er designet, så det er lettere at se bæreren under hårde vejrforhold og konkurrencer, eller hvis uheldet er ude, og der er mand overbord, forklarer Helly Hansen i en pressemeddelelse.

Tør under hele sejlturen

Jakken har ligeledes dobbelttapede fladsømme og YKK Aquaguard-lynlåse, der sikrer, at man forbliver tør.

4-vejs stretch, shoftshell og en atletisk pasform bidrager desuden til en topprofessionel jakke med stor komfort og optimal bevægelighed. En jakke, der kommer med en vejledende salgspris på 3.000 kroner.

Du finder mere information om Helly Hansen's innovative teknologier samt hele HP Foil kollektionen på  www.hellyhansen.com

content-loader
content-loader
content-loader