Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Man kan ikke se denne Hanse 508 på boot i januar 2023. PR-foto

Kæmpe Hanse Yachts melder fra fra til verdens største bådudstilling, boot til januar

Hanse Yachts frygter stadig corona. - Så snart de ydre forhold for indendørs arrangementer, der afholdes om vinteren, er normaliseret, ser Hanse Yachts frem til igen at præsentere både på relevante bådmesser, fortæller Hanse Yachts. Importør Reese har forståelse for aflysning.

Af Troels Lykke |

Hanse Yachts forventer, at indendørsmesser igen i vinteren 2022/23 endnu ikke kan afholdes under forhold, som de var vant til indtil 2019 og være sammenlignelige succesfulde. Derfor vil virksomheden undlade at deltage i boot Düsseldorf i den kommende vinter.

Vi beklager meget, at den tyske premiere på vores nye Hanse 510 efter den vellykkede præsentation i Barcelona således heller ikke kan finde sted i Düsseldorf i slutningen af januar 2023 på boot.

- Hanse Yachts har et ansvar for at beskytte sine ansattes sundhed. og meget tyder på, at der om vinteren igen vil være vidtgående maskekrav til større indendørs arrangementer, siger det kæmpe Hanse Yachts til bådpressen.

Det lyder videre fra den tyske virksomhed.

- Den generelle situation i Europa giver også grund til at forvente en tilbageholdenhed fra besøgendes side til at deltage i sådanne indendørs arrangementer, siger Hanse Yachts i Grefswald.

Henrik Reese fra Reese Marin, der sælger både fra Hanse Yachts, herunder Dehler bl.a. har for forståelse for aflysningen.

- Jeg er naturligvis ked af at det her sker vi har jo flere af vores forhandlinger for Nordtyskland så altid vigtig at være til stede i Düsseldorf.  Men når det er sagt så forstår vi meget udmærket værftets beslutning på grund af de stadig har store problemer med at skaffe dele, som køl, sejl, beslag og motorer m.m. til produktionen og derfor stadig meget forsinket med de leveringer, som er solgt også langt ind i 2023.  Det er klogt at få dette til at fungere igen inden nye ordre tages ind uden præcis at vide hvor man er henne i denne usikker tid vi befinder os i lige nu, siger Henrik Reese, der dog møder op og viser Marex og Targa-både frem, da disse udstilles til boot.

- Samtidig har vi vores egen udstilling hjemme i Aabenraa, hvor man kan se både fra Hanse Yachts, siger Reese. 

 

content-loader
content-loader
content-loader