Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Besøgende til boot 2023 vil blive forkælet med et fyrværkeri af både, sjov, sport og action i et område på størrelse med 31 fodboldbaner i 16 udstillingshaller. PR-foto

Er du klar til verdens største bådudstilling boot i Düsseldorf i januar 2023?

Billetterne er nu givet fri og kan købes online. Düsseldorf Messe Tower summer af forventning til boot 2023, som igen vil kaste i Düsseldorf fra 21. til 29. januar. Omkring 1.500 udstillere vil være om bord næste år fra 60 lande. boot er SÅ klar efter corona-aflysning i 2022.

Af Troels Lykke |

"Vores store tak går til de internationale udstillere, som støtter os så fremragende gennem deres loyalitet og entusiasme for boot. Besøgende til boot 2023 vil blive forkælet med et fyrværkeri af  både, sjov, sport og action i et område på størrelse med 31 fodboldbaner i 16 udstillingshaller. Og lad mig være helt klar: Alle Düsseldorf-messer efterår, vinter og forår 2022/2023 finder sted," siger Messe Düsseldorfs administrerende direktør Wolfram Diener i en pressemeddelelse.

Hepa-filtrer fjerner vira

"Vi er godt rustet både til energiflaskehalse og mod spredning af virus i hallerne. Vores udstillingshaller er udstyret med de nyeste højtydende partikelfiltre, såkaldte hepa-filtre, som fjerner 99,9 procent af vira fra luften, og energiforsyningen er også sikker hele vejen rundt. Som sædvanligt vil temperaturen i hallerne være 19 grader hele vejen igennem. Sammenlignet med vor tids økonomiske og geopolitiske udfordringer fortjener boot 2023 karakteren som særligt værdifuld," forklarer direktør Wolfram Diener.

boot Düsseldorf scorer også point i 2023 med sin særlige internationalitet og høje kvalitet. Bådeværfter, leverandører af dykkerudstyr, producenter af boards og kanoer samt adskillige destinationer og tilbehør til vandsport forvandler hallerne i januar til den største globale indendørs bådmesse.

Hele verden kommer

boot-direktør Petros Michelidakis, som minbaad.dk holder møde med i næste uge i Tuborg Havn, forklarer:

"Hele verden vil være gæster i Düsseldorf igen. Listen over udstillerlande spænder fra Australien til Cypern. Jeg er især glad for, at adskillige dykkerregioner igen har fundet vej til os og vil guide besøgende væk til det eksotiske undervandsverdener. For eksempel vil Egypten, Curaçao, Israel, Cuba, Mauritius, Oman og Palau præsentere deres drømmedestinationer. Med det nye dykkertårn og innovativt udstyr er Hal 12 omdrejningspunktet for dykkerscenen."

Både i forhold til udstillingsplads og udstillertal er internationaliteten næsten 65 procent, hvilket gør boot til noget unikt i den sammenhæng. I alt vil mere end 60 lande være repræsenteret i Düsseldorf i januar.

Billetter til boot nu tilgængelige

Billetter til boot Düsseldorf 2023 er tilgængelige nu på www.boot.com. Den almindelige online-adgangspris er €19,00, for www.boot.club.com og ADAC-medlemmer er der den reducerede pris på €17,00.

En eftermiddagsbillet er tilgængelig online fra mandag til torsdag fra 14:00 til 18:00 for kun €10,00. Ved billetkontoret på stedet koster entré 27,00 €. Al den seneste information om boot og dets tilhørende program er tilgængelig online på www.boot.com

content-loader
content-loader
content-loader