Gå til hoved-indhold
Havne
Dockan Marina ligger helt inde ved Malmøs centrum og ikke langt fra Turning Torso. Foto: Dockan Marina
Havne
- Inden du tager ind til byen, kommer du selvfølgelig ind og henter vores lille "flyer" Top Ti Attraktioner i Malmø, siger Anders Lindskog, havnechef på Dockan Marina.

Malmø Festival i august med musik og kultur - oplagt mål at sejle efter

Den 12.-19. august er der atter den populære Malmø festival med masser af gratis arrangementer inden for kultur, musik, børnearrangementer osv. Næsten alle arrangementerne ligger i gåafstand fra Dockan Marina, få sømil fra København.

Af Troels Lykke |

Malmø er en populær turistby at sejle efter, ikke mindst hvis man kommer fra København.

Det er ifølge svenskerne i området et perfekt sted for familier med børn, hvor man kan gå eller bare tage cyklen til alle de hyggelige attraktioner.

- Inden du tager ind til byen, kommer du selvfølgelig ind og henter vores lille "flyer" Top Ti Attraktioner i Malmø. Der er mange museer, du kan tage på en guidet vandretur, en guidet sejltur eller hvorfor ikke leje din egen lille elektriske båd (bookaboat.se) og selv køre rundt i Malmøs kanaler, fortæller havnechef for Dockan Marina, Anders Lindskog til minbaad.dk.

Fra 12.-19. august er der der igen den populære Malmø festival med masser af gratis arrangementer inden for kultur, musik, børnearrangementer osv. Næsten alle arrangementerne ligger i gåafstand fra Dockan Marina. Tjek www.malmofestivalen.se.

Børneshow

Og frem til 16. august er det højtryk for alle børn i Malmø. Sommerferiemorgen er et børneshow, der optages med et live publikum alle hverdage 09.00-11.00 i perioden.

- Det er et yderst populært arrangement, der startede for 15 år siden med at blive optaget i Dokken, men i dag er for stort, så det er flyttet til Beijerspark, siger Anders Lindskog. Mere information: www.svt.se/barnkanalen/sommarlov.

Restauranter i Dockan Marina

I Dockan er der restauranter, der mætter de fleste maver. Hamburger restaurant, Pizza, Thai mad eller ej Dockans Hamnkrog. Havneværtshuset har "After Sail" hver fredag ​​16.00-20.00 med drikkevarer og mad til nedsatte priser.

- Og hver anden onsdag i hele august arrangerer havneværtshuset også motoraftener med entusiastbiler og motorcykler. Både under After Sail og motoraftenerne er der naturligvis livemusik, fortæller den svenske havnechef. Tjek www.dockanshamnkrog.se.

content-loader
content-loader
content-loader