Gå til hoved-indhold
Udstyr
GHC 50 kommunikerer med ethvert Garmin Reactor autopilotsystem via NMEA 2000, så autopilotens kursdata kan nemt deles med andre enheder. PR-foto

Garmin styrker Reactor Marine-autopilotserie med ny GHC 50 5-tommer WVGA-touchscreen

Garmin GHC 50 kan problemfrit integreres med Garmins multifunktionsskærme for at skabe et slankt og flottere look til ethvert rat.

Af Troels Lykke |

Garmins GHC 50 er integreresproblemfrit med Garmins multifunktionsskærme (MFD'er) til sejl- og motorbåde. Sådan lyder det fra Garmin til bådpressen:

- Vi er glade for at fortsætte med at forbedre den gennemprøvede Reactor-autopilotserie med et moderne display, der hjælper med at gøre navigationen enkel og problemfri, siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

Navigation med et enkelt tryk

GHC 50 har en lysstærk 5-tommer WVGA-touchscreen med en antirefleksskærm, hvilket gør konfiguration og styring af autopiloten enkel og problemfri.

Sejlere vil drage fordel af den brugervenlige og interaktive brugerflade, der gør det muligt at kontrollere bådens kurs med et enkelt tryk.

GHC 50 kommunikerer med ethvert Garmin Reactor-autopilotsystem via NMEA 2000, så autopilotens kursdata nemt kan deles med andre enheder.

For ekstra bekvemmelighed kan brugere endda styre GHC 50 trådløst ved hjælp af udvalgte quatix-marine-smartwatches, Garmin autopilot-fjernbetjeningen eller GRID 20-fjernbetjeningen.

Kræver et minimum af opstart og kalibrering

GHC 50 er kompatibel med alle GHP Reactor-autopiloter, inklusiv den prisvindende Reactor 40 Hydraulic autopilot med Smartpump v2.

Reactor-serien anvender solid-state 9-akset Attitude Heading Reference System (AHRS)-teknologi til overlegen kurshold, selv i hård sø, og tilbyder fleksible installationsmuligheder, der kræver et minimum af opstart og kalibrering.

Den nye Reactor-autopilot bundles og corepacks med GHC 50 inkluderet vil nu være tilgængelige for alle versioner, der tidligere er solgt med GHC 20.

Den selvstændige GHC 50 har en vejledende pris på DKK 6.599. Besøg garmin.com/marine for mere information og se autopilotguiden.

content-loader
content-loader
content-loader