Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Doublehand-besætningerne er klar til ét af årets helt store højdepunkter, AFI 2Star Race, i næste weekend. Foto: Peter Brøgger

Ny deltagerrekord i AFI 2Star Race - men ikke alle har betalt kap-certifikat

Sejlerne er fortsat vilde med kapsejladsen, der sender deltagerne fra Aarhus til Ballen og retur. Starten går næste lørdag, den 11. juni.

Af Sara Sulkjær |

AFI 2Star er tilbage i fuldt vigør efter den lammende corona-pandemi.

Når startskuddet lyder lørdag den 11. juni, er 127 både på deltagerlisten, hvilket er endnu en ny rekord i den populære doublehand-sejlads:

- Der er dog et par stykker, som ikke har betalt deres kapsejladscertifikat og derfor ikke kan stille til start, forklarer stævneleder Kenneth Meier-Andersen fra Aarhus Sejlklub i en pressemeddelelse.

Holder fast i DNA'et

Sejladsens DNA er der ikke ændret på. Start i Aarhus lørdag morgen, kapsejlads til Ballen på Samsø, en festlig middag på den lokale restaurant Dokken, hvorefter kapsejladsen fortsætter mod Aarhus søndag:

- Hos AFI 2Star Race holder vi gerne fast i traditionen - det som er en success - men altid med et lille nyt touch, for eksempel livemusik i Aarhus Sejlklub samt begrænsning af papirforbrug, forklarer arrangørerne om årets event.

For en beskeden 100-lap kan deltagerne derfor gå ombord i en lækker salat- og grillbuffet, alt imens Lttl Sister spiller pop og rock fra 1960'erne og frem.

Programmet for AFI 2Star

Lørdag:

Kl. 07.45: Skippermøde ved Aarhus Sejlklub
Det er også muligt at deltage via telefonmøde. Nummer: 3272 0586

I Ballen: Der er reserveret bådpladser ved sydmolen. Bad, toiletter, vand og strøm kan frit benyttes
Moleøl på Sydmolen ved Helly Hansen samt to poser nye Samsø-kartofler til hver båd, leveret af Samsø Grønt. Velkomst samt uddeling af gaver fra Helly Hansen og Ullman Sails

Kl. 19.00: Festmiddag på Restaurant Dokken

Søndag:

I Aarhus: Ved indlevering af nummerskilt udlleveres en voucher på to stk. moleøl, grillpølser og brød

content-loader
content-loader
content-loader