Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Chill by designboats.ch – en verdensinnovation fra Schweiz – er fuldt elektrisk drevet og lægger vægt på afslappet såvel som værdig, lydløs cruising med stil. PR-foto
Kort Nyt
OceanBay by AWN 500 Classic und 450 Open BOOT & FUN BERLIN 2022 *** Local Caption *** OceanBay by AWN 500 Classic und 450 Open BOOT & FUN BERLIN 2022

Boat & Fun Berlin bådudstiling fra 24. november med en masse motorbåde

Fra 24. til 27. november byder BOAT & FUN BERLIN 2022 igen på mange bådinnovationer på Berlins udstillingsområde. Et fokus i år er på bæredygtighed, elektriske både og at leve på vandet. Læs om de mange bådnyheder.

Af Troels Lykke |

BOAT & FUN BERLIN er igen med et bredt program af både fra 24. til 27. november, på Berlins sejlsports- og fritidsudstilling.

Der er et særligt fokus på indre farvande, Østersøen og kystområder i Middelhavet, hvor besøgende igen opleve mange nye åde

Øverst på listen er bl.a. Delphia 10 LoungeTop, der har sin debut på verdensscenen og bringer for første gang "mindful cruising" i familiestørrelse til den tyske hovedstad og den lokale region.

Dens søstermodel er blevet nomineret til Best of Boats Award (BOB) 2022. Chill by designboats.ch – en verdensinnovation fra Schweiz – er fuldt elektrisk drevet og lægger vægt på afslappet såvel som værdig, lydløs cruising med stil .

Blandt bådene, der får deres debut i Tyskland på BOAT & FUN BERLIN, er den højtydende elektriske Tender X Shore 1 fra Sverige, Neon 910 kabinecruiser fra polske yachtbyggere Masuria og VanVossen 595 aluminium tender, drevet af en skjult elektrisk thruster pod . BOB Award-finalisten Rand Source 22 fra Danmark bliver også vist frem foran et tysk publikum for første gang i Berlin.

Fra vandcykler til flydende hjem

Fra Aqualine til Zodiac og Bavaria til X Shore er de førende internationale bådmærker repræsenteret med deres nye produkter i Berlin. Om aftenen på den første dag af BOAT & FUN BERLIN vil de bedste både fra 2022 modtage Best of Boats Award (BOB), en af ​​Europas førende priser for motorbåde, hvor motorbaadsnyt.dks redaktør også er tilstede.

Også husbåde

At slappe af på vandet er en af ​​årets store trends. Derfor kunne båd- og fritidsudstillingen i Berlin ikke være uden husbåde, specialfiskerbåde og ultra-støjsvage, elektrisk drevne både.

Luksussegmentet hos BOAT & FUN BERLIN er også vokset igen: hurtige både til dagsture, store motoryachter og yderst innovativt vandlegetøj som f.eks. elektriske folieplader er et blomstrende marked.

L-klassen – luksuriøs, let og afslappet

Stadig relativt ukendt i Tyskland, men synonymt med det bedste inden for bådebyggeri i Middelhavet og nu for første gang i Berlin: Astondoa 377 Coupé fra Spanien. Denne cruisermotoryacht, der blev vist for første gang til verden for et par uger siden i Cannes, overvælder sanserne – med sine førsteklasses materialer, lak, tekstiler og træ.

Skrogformen og glansen af ​​skibets maling er en hyldest til blåhvalen: denne weekends fritidsbåds majestætiske, tilsyneladende aerodynamiske linjer har dristige kantede konturer og en moderne designtilgang. Dens negative stilkprofil gør det muligt for den at "stryge" bølger, især i kraftig sø.

Marex er klar

Norsk træ er, hvad Marex Boats hyggelige familiebåde handler om. Skibsbyggerens navn Marex stammer fra de latinske ord mare (hav) og rex (konge), som tilsammen (søkonger) står for missionen og kvaliteten af ​​trioen på udstilling på BOAT & FUN BERLIN. Også udstillet sammen med Marex 310 SC og Marex 320 ACC er sidste års Best of Boats Award-vinder, Marex 330 SCA.

Også i opløbet om en BIR Award er det nylancerede Delphia-mærke. Delphia 10 LoungeTop kombinerer det bedste fra Lounge- og Sedan-modellerne. Med et stort tag, som kan monteres med solpaneler, tilbyder denne verdensinnovation til fritidsture ideel beskyttelse mod elementerne.

I 2024 skal alle modeller fra den polske skibsbygger være elektrisk drevne, hvilket muliggør lydløs og afslappet sejlads på indre farvande.

Også udstillet i Berlin er den store Delphia 12 Fly. Denne båd til fritidsture er blevet fuldstændig redesignet under Beneteaus ledelse. Flybridge-modellen byder på en fantastisk udsigt og meget mere plads under dæk, end den moderate skrogstørrelse antyder.

www.boot-berlin.de/de/boot-fun/

content-loader
content-loader
content-loader