Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Delphia 10 er drevet af TorqeedoDeep Blue elektriske motorer. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt

Besøg fantastiske Berlin og se masser motorbåde på BOAT & FUN BERLIN - fx ny fuld elektrisk Delphia 10 LoungeTop

Berlins udstillingshaller er igen et sted vandsportsentusiaster. Udstillingen er fra 24. til 27. november 2022. BOAT & FUN BERLIN har især mange motorbåde, der vises frem og en masse udstyr, men også autocampere. Lige nu er motorbaadsnyt.dk på udstillingen, det er vi hvert år.

Af Troels Lykke |

På BOAT & FUN BERLIN 2022 er Delphia 10 LoungeTop nu præsenteret som en verdensinnovation, der for første gang bringer mindful, lydløs cruising i familieformat til den tyske hovedstad og lokale region.

Den kan sejle i seks timer på en opladning, med 4-5 knobs fart og det tager ti timer at lade den store Torqeedo-motor op. Men på en hurtiglader vil det kun tage 30 minutter, fortæller Delphias produktudvikler Luka til motorbaadsnyt.dk.

Vi viser senere en video fra båden, der virkelig er innovativ og gør som i bilinudstrien, hvor biler også bliver elektrisk i stor fart.

Det store ruftag på Delphia 10 LoungeTop – som giver skygge og beskyttelse mod vejr og vind – kan valgfrit bruges som solcellepanel til lagring af energi og permanent forsyning af ombordsystemerne med elektricitet.

Ud over at tilbyde en fantastisk udsigt på toppen, har Delphia 10 LoungeTop også store kahytter under dæk. Delphia 10 er drevet af TorqeedoDeep Blue elektriske motorer. Båden er typisk 25 procent dyrere end hvis den er med en dieselmotor, men til gengæld er sejladsen lydløs.

Den polske båd  koster lidt over 400.000 euro. Lige nu er der ingen forhandler i Danmark, men det kommer snart, lover polske Delphia, der er ejet af Beneteau-koncernen, der hvert år producerer 10.000 både.

Læs mere om udstilingen: www.boot-berlin.de/de/berlin/

content-loader
content-loader
content-loader