Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Firling 24 kan blive dit nye vinterprojekt. Minbaad.dk følger gerne båden blive flot igen. Foto: Luna

Hvem vil helt gratis have Lunas Firling 24 fra Sydhavnen i København?

- Sally er en god lille sejlbåd med 4 sovepladser. Hun sejler godt og mangler en ny familie som har tid og kærlighed at give hende, fortæller Luna Isabella Dolcerocca, der indtil nu forgæves er mislykkedes med at forære sin Firling 24 væk.

 

Af Troels Lykke |

Luna Isabella Dolcerocca problem er at hun gerne vil af min sin Firling 24, men ingen vil have den, men nu prøver minbaad.dk at hjælpe sejleren fra Sydhavnen i København.

Hendes problem er ikke usædvanligt, faktisk har næsten alle havne det problem, at der er forladte både, men Luna vil ikke bare forlade sin båd. Hun vil forære den væk.

- Overordnet har hun det bedre end hvad billederne viser. I grove træk trænger min Firling 24 til en klat maling ude og inde, en omgang skimmelsvampsbekæmpelse og nogle nye hynder.  Skrog og mast fejler intet, men bunden skal behandles inden hun søsættes for at undgå osmose, siger hun til minbaad.dk.

Om masten siger Luna:

- Aluminiumsmasten er bygget med stativ så den nemt kan ligges ned/rejses op af to stærke og en høj person. Båden har et forsejl og et storsejl, men ingen motor. Alt "rod" som ses indenbords fjernes inden de nye ejere overtager.  Det meste tovværk skal skiftes. Vinduer er for nyligt udskiftet og er helt tætte.  Der medfølger en masse trælister, forklarer sejleren.

Bådplads følger ikke med

Bådpladsen følger ikke med, hun ligger lige nu på land i Sydhavnen i København - transporten af båden videre derfra er på egne omkostninger.

Båd stativet følger IKKE med (men der er mulighed for at få hende søsat den 29 oktober gennem nuværende bådforening for 1000kr.)

- Vi ønsker ikke andet end at Sally vil lande i gode hænder. Hvis det ikke skal være dine, håber vi at du vil sende dette videre! 

Sådan ser en Firling 24 ud

Kontakt til Luna: 30741131 mail: l.dolcerocca@gmail.com

content-loader
content-loader
content-loader