Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Wingfoiling er på vej frem. Hvis man ikke vil være våd findes der også en simulator, hvor man kan prøve wingfoiling. Foto: boot
Kort Nyt
Nyt dykkerbassin ses i 2023.
Kort Nyt
Sup-fodbold findes også på boot.

Verdens største bådudstilling boot viser wingfoiling frem i XXL pool i hal 17

boot Düsseldorf til januar 23 lader surfing flyve ind i fremtiden. Næsten lydløst vil 34 vindmaskiner sikre, at de bedste wingfoilers i verden kan demonstrere deres spektakulære færdigheder, fortæller boot-direktør Petros Michelidakis i et interview i Tuborg Havn med minbaad.dk.

 

Af Troels Lykke |

Vandsportsverdenen venter spændt på den fælles sæsonstart i Düsseldorf. Fra 21. til 29. januar 2023 åbner boot Düsseldorf igen dørene på den traditionelle dato i begyndelsen af ​​året.

Den gode nyhed for udstillere og besøgende: messen er på sikker kurs. Billetsalget er netop startet, og besøgende glæder sig til deres årlige åbning i Rhin-metropolen. Fokus er på surfing, som er lige i hjertet af boot Düsseldorf 2023 med sit nye hjem i hal 17.

"Flytningen af ​​at surfe ind i besøgskredsløbet i boot Düsseldorf er en reel fordel for udstillere og besøgende. Det bidrager til endnu større kontakt med potentielle surfere og gør det muligt at tiltrække et nyt og ungt publikum," er boot Düsseldorf-direktør Petros Michelidakis glad for at sige.

Attraktionen i Hal 17 bliver det store 1 meter dybe bassin. Boot Düsseldorf havde i de senere år gjort sig bemærket som trendsætter inden for surfing med den første stående bølge i en udstillingshal.

I mellemtiden er indendørs bølgesurfing imidlertid væltet over på mange områder, så boot Düsseldorf opdager igen og promoverer nye vandsportsaktiviteter med XXL-poolen på 60 meters længde, som en ideel hjemmehavn.

De udstillende virksomheder og foreninger er begejstrede for denne nye udvikling, for flotte produktpræsentationer på den nye pool vil vække appetit hos tilskuere og deltagere til at begive sig ud i nye horisonter.

boot Düsseldorf 2023 sætter det trendy emne wingfoiling i rampelyset: Ryd scenen for wingfoiling! XXL-poolen er surfsportens nye actioncenter, som igen er blevet mere dybdegående til dette formål.

34 vindmaskiner

Næsten lydløst vil 34 vindmaskiner sikre, at de bedste wingfoilers i verden kan demonstrere deres spektakulære færdigheder i Düsseldorf i løbet af messens ni dage. Der findes også en wing-foil-simulator, hvis du ikke vil være våd, når du tester wingfoiling.

Bassinet bliver dermed vandscenen for den aktuelle trend inden for vandsport. Samtidig vil producenterne vise deres seneste produktudvikling på deres stande, forklaret i detaljer af eksperterne og atleterne.

I det store wingfoiling-fokus vil der også være svar på den nuværende høje efterspørgsel på information fra begyndernes side. Besøgende kan orientere sig om kurserne, udstyr og få tips til de mest attraktive nationale og internationale farvande og destinationer.

Naturligvis vil de klassiske windsurfing, SUP og kite emner også være omfattende repræsenteret med produktpræsentationer, nye boards, sejl, kites, udstyr og tilbehør. 

Aktivitet i 60 meter bassin med 34 vindmaskiner

• Wingfoil Show, dagligt – 21.01. til 29.01.2023
• Windsurf-Tow-In Show, dagligt – 21.01. til 29.01.2023
• Pooltastic Wakeboard Contest - 28.01.2023
• European Skimboarding Cup - 29.01.2023
• SUP Rabbit Races i begge weekender, 21. /22. og 28. /29.1.2023
Aktuelle datoer og tidspunkter på www.boot.com fra december 2022.

De vigtigste fakta om surfing på boot Düsseldorf 2023 på et øjeblik:
• Boot Düsseldorf holder åbent fra 21.01. til 29.01.2023, dagligt fra 10.00 til 18.00.
• Surfsport at røre ved og prøve næsten i Hal 17, mellem kl
indgange syd og øst
• Surfpool med 34 vindmaskiner til vingefoliering for professionelle
• 2.0 Ropeway for besøgende og professionelle wakeboardere, tilmelding påkrævet
• Stand-up padling for besøgende, tilmelding nødvendig.
• De store producenter og forhandlere på stedet for at snakke shop og give information
• Stjerner og eksperter fra alle trendsportsgrene på scenen ved det store vandbassin
• Butikker for trendsættere og tilbudsjægere

www.boot.com

content-loader
content-loader
content-loader