Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den nye Benetau Oceanis Yacht 60 monteres med navigationsudstyr fra Raymarine. PR-foto

Sejlbåde i Beneteaus Oceanis-serie skal nu sejle med udstyr fra Raymarine

Et nyt samarbejde skal gøre det nemt, sikkert og enkelt for nye Beneteau-ejere, når sejlruten skal lægges, eller et opkald over VHF'en foretages. Raymarine-produkterne monteres som standard fra 2023.

Af Sara Sulkjær |

Kommende ejere af sejlbåde i Beneteaus populære Oceanis-serie vil fremover se Raymarine-logoet pryde kortplottere og andet navigationsudstyr ombord på deres båd.

De to parter har netop offentliggjort det nye samarbejde, der skal sikre, at Raymarines instrumenter som standard monteres på tværs af Oceanis-serien.

Et valg, der bunder i Raymarines dokumenterede resultater med hensyn til pålidelighed.

En kendt leverandør

Det er et mangeårigt forhold mellem Raymarine og Groupe Beneteau, der ligger bag samarbejdet. Tidligere har Raymarine ligeledes været foretrukken leverandør til yachtproducentens mærker Jeanneau, Lagoon og Excess.

- Raymarines tidligere resultater med levering af et pålideligt og højt niveau af support og service var også afgørende for at blive valgt som leverandør til Oceanis-serien, skriver Raymarine selv i en pressemeddelelse.

En Oceanis-serie, der tilbyder komfortable, sikre og effektive sejlbåde med stadigt mere stabile skrog, gennemtænkt design og forenklet manøvrering. Med otte slanke modeller at vælge imellem, der spænder fra 30 til 60 fod, har sejlere uendelige muligheder for kystsejlads og lange krydstogter, inden de nyder tiden ved dokken eller for anker.

80 års erfaring

Det velkendte og anerkendte mærke Oceanis Yachts bliver derfor, ifølge Raymarine, et godt makkerpar til den brugervenlighed, de robuste designs og den konstante innovation, der følger med Raymarine-produkterne.

Fra planlægning af næste sejltur til de nyeste og mest præcise skærme vil ejere af Oceanis-både have, hvad der kræves for med lethed at udforske, planlægge og navigere, lover Raymarine:

- Som førende innovatorer inden for søfartselektronik i over 80 år giver vores produkter sejlere over hele verden tillid til, at deres udstyr er robust designet, og at de har støtte og opbakning fra et globalt netværk, påpeger Gregoire Outters, vicepræsident og administrerende direktør hos Raymarine.

Raymarine-produkterne bliver som standard monteret på alle Oceanis' både fra 2023 og frem.

content-loader
content-loader
content-loader