Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Børnene har en spændende påske på søfartsmuseet i kikkerten. Foto: M/S Museet for Søfart / Facebook

Søuhyrer og havmonstre indtager Museet for Søfart i påskeferien

Sejlerbørn i alle aldre kan drage på eventyr i Helsingør. Det sker i påskedagene, hvor der fortælles sørøver-myter, og hvor børnene kan lave flotte søuhyre-æg.

Af Sara Sulkjær |

Påsken er måske nok påskeharernes højtid, men er du klar på lidt mere eventyr, kan du tage et smut forbi M/S Museet for Søfart.

Her har søuhyrer og havmonstre indtaget museet. Det skriver udstillerne fra Helsingør i en pressemeddelelse.

Påskeharen får baghjul

Havet og søfarten har i tidernes løb givet anledning til myter og forestillinger om de mest fantastiske væsener. Søuhyrer, der giver påskeharen baghjul.
 
- På M/S kan du i påsken møde nogle af de fantastiske væsener, når du som en ægte opdagelsesrejsende, udstyret med et smukt (og helt gratis) kort, bevæger dig gennem museets udstillinger, forklarer M/S Museet for Søfart.

Find søuhyrerne, der angriber museets skibe og oplev det stemningsfulde havfolk-univers. Du får naturligvis kortet med hjem, så du kan hænge det op på dit værelse, lover arrangørerne.

Til kreative sjæle

For de kreative museumsbørn kan man for en lille skilling i sømandsværkstedet lave store, flotte søuhyre-æg, farvelægge søuhyrerne fra kortet eller tegne sine helt egne søuhyrer. 

Herudover kan de nysgerrige naturligvis bygge et flot Drømmeskib eller Containerskib og lave en M/S Lanterne.

Læs mere om Museet for Søfart her.

content-loader
content-loader
content-loader