Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Salt Cruiser skoen fra Helly Hansen.

Åndbare og hurtigtørrende sejlersko fra Helly Hansen

Norske Helly Hansen har nyheder til den nye sejlersæson. Det gælder blandt andet de åndbare og hurtigtørrende Salt Cruiser V1- og HP Foil V2-sneakers.

Af Troels Lykke |

Med en arv solidt forankret i kyst- og offshoresejlads byder norske Helly Hansen på flere relevante nyheder til den nye sejlersæson.

Det gælder ikke mindst de åndbare og hurtigtørrende Salt Cruiser V1og  HP Foil V2-sneakers.

V1 med formstøbt hælkappe

Salt Cruiser V1 tilbyder en særlig hurtigtørrende konstruktion med fantastisk åndbarhed. Skoens HH Lite-Frame-teknologi hjælper samtidig med at stabiliserer uden at give ekstra vægt, mens både Pro-Guard-tåhætte og den formstøbte hælkappe giver ekstra beskyttelse under ustabile forhold.

Som en af de vigtigste ting er Salt Crusier V1 desuden designet med HH Storm-Grip-ydersål, der giver seriøs trækkraft og stabilitet til våde og glatte overfalder.

Skoen fås både til mænd og kvinder og har en vejledende pris på 1000 kroner.

En all-rounder

HP Foil V2 er den lette all-rounder – en slank præstationssko, der tilbyder beskyttelse og forbedret smidighed, perfekt til sommerens sejlferie.

Den lavtskårne sko har ligeledes HH Lite-Frame-teknologi, der tilbyder stabilitet uden ekstra vægt samt en åben mesh-konstruktion for bedre åndbarhed og fleksibilitet.

Gummisålen er blød og behagelig, mens den indre EVA-sål er hurtigtørrende og har en antimikrobiel behandling, så her er der ingen sure tæer.

V2-skoen sælges til en vejledende pris på 900,00 kroner og fås til både mænd og kvinder.

Du finder hele SS22-kollektionen på www.hellyhansen.com.

content-loader
content-loader
content-loader