Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Du kan sælge din båd på facebook, men der er flere grunde til hvorfor en bådmægler er bedre

Det er i hvert fald hvad Lars Legarth fra Bådagent Danmark forklarer til minbaad.dk i et interview fra Copenhagen Boat Show.

Af Troels Lykke |

Bådagent Danmark, der består af i alt tre mæglere, teamet dækker henholdsvis Sjælland, Fyn og Jylland og består af Michael Staufeldt, øst, Erik Møller-Madsen, Fyn samt Lars Legarth i vest.

- Vores fokus er på brugte kvalitetsbåde af anerkendte bådværfter i prislejet fra 350.000 danske kroner og opefter, og vi formidler såvel sejlbåde som motorbåde, forklarer virksomheden.

Sælger har adgang til sin båd i salgsperioden

For såvel den danske som svenske mæglergruppe er det afgørende, at den nuværende bådejer under hele perioden for salget af båden har mulighed for fortsat at kaste fortøjningerne:

- Sælgeren har adgang til sin båd under hele salgsperioden. Alle vore salgsemner bliver eksponeret på såvel danske som udenlandske hjemmesider. Vi sælger vore kunders både gennem en effektiv og målrettet indsats og lægger vægt på et højt serviceniveau, hvor vi adskiller os fra markedet ved blandt andet at være særligt internationalt fokuserede gennem målrettet annoncering, effektiv mediedækning, og vi foretager så vidt muligt selv alle fremvisninger af bådene, fortæller Bådagent Danmark til Minbaad.dk.

Om Bådagent:
Bådagent / Båtagent består af 14 mæglere fordelt på Sverige, Danmark, Finland, Baltikum, Kroatien og Portugal. Alle mæglere har flere års international erfaring indenfor salg, marketing og kundepleje, ligesom de har en solid maritim og branchemæssig baggrund.

Bådagent tilbyder markedsføring, ingen tidsmæssig binding, lav formidlingsprovision (no cure, no pay)

content-loader
content-loader
content-loader