Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Olympisk mester Anne-Marie Rindom kan tage titlen som 'Årets Sportsnavn' ved gallashowet sidst i januar. Foto: Peter Brøgger

Anne-Marie Rindom kan tage pris ved forsinket Sport 21-show på DR

Det bliver alligevel muligt at overrække årets store sportspriser. Det fortæller DR, der har besluttet at sende gallashowet fredag den 21. januar. Sammen med Viktor Axelsen og Michael Mørkøv/Lasse Norman Hansen kæmper Rindom om titlen som 'Årets Sportsnavn'.

Af Sara Sulkjær |

Kort før jul blev det besluttet at aflyse den stort anlagte sportsgalla ’Sport 2021’ i Jyske Bank Boxen i Herning på grund af corona.

Et show, som blandt andet har Laser Radial-sejler Anne-Marie Rindom blandt de tre nominerede til den fornemme pris som  'Årets Sportsnavn' 

Siden corona-aflysningen har DR Sporten arbejdet på højtryk for at finde en anden måde at hylde det forgangne års mange store idrætspræstationer på. Det er nu lykkedes, så ’Sport 2021’ bliver sendt på DR1 og DRTV fredag den 21. januar klokken 21.30 i stedet for - som oprindeligt planlagt - lørdag den 8. januar.

- Selv om vi ikke kan præsentere et show, som det, vi var i gang med at planlægge, mener vi, at vi har fundet en form, hvor de mange fantastiske sportspræstationer i 2021 får den hyldest de fortjener, samtidig med at vi får uddelt årets sportspriser, forklarer ansvarlig for sporten i DR, underdirektør Anders Kern Boje, i en pressemeddelelse.

Et travlt sportsår

Vært for ’Sport 2021’ bliver Tina Müller, som tager seerne gennem et program med en perlerække af indslag fra alle de store og bevægende øjeblikke fra det forgangne sportsår med blandt andet VM i herrehåndbold, fodbold-EM, Tour de France, OL og de Paralympiske Lege.

Ind imellem de forskellige indslag tages seerne desuden med på besøg hos nogle af de sportsnavne, som var med til at gøre 2021 til et helt uforglemmeligt sportsår.

Undervejs bliver årets sportspriser traditionen tro uddelt, ligesom et nyt medlem af Hall of Fame skal findes.

’Sport 2021’ er et samarbejde mellem DR, MCH, DIF, Team Danmark og Sport One.

content-loader
content-loader
content-loader