Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom overhældes med champagne efter OL-successen. Foto: Peter Brøgger

Anne-Marie Rindom kan snuppe to flotte priser - følg med på DR fredag aften

Danmarks mest populære sejler har mulighed for at tage Årets Sportnavn og BT Guld med fra det store show, Sport 2021. Se med på Danmarks Radio fra kl. 21.30.

Af Sara Sulkjær |

Ikke én, men to priser er på højkant for Anne-Marie Rindom under fredagens store DR-show, Sport 21. 

Showet, der hylder årets største sportspræstationer og atleterne bag, er længe ventet, efter at det i fjor måtte aflyses og i år blev udskudt. Begge gange var det - ikke overraskende - Covid19-pandemien, der slukkede scenelysene.

Kæmper mod Axelsen og baneryttere

Men nu sker det. Fredag kl. 21.30 toner gallashowet atter frem på tv-skærmen - og med sejlsportens største stjerne, Anne-Marie Rindom, i én af hovedrollerne. 

To af aftenens største priser har OL-guldvinderen på nomineringslisten. Det gælder aftenens mest prestigefyldte pris, Årets Sportsnavn, der uddeles af DIF og Team Danmark, samt prisen BT Guld.

I kapløbet om begge priser er også badmintonspiller Viktor Axelsen samt banecykelrytterne, Lasse Norman Hansen og Michael Mørkøv. Det forklarer Sejlerlandsholdet på Facebook.

Gentagelse af Sport 2019

Det er anden gang i karrieren, at Anne-Marie Rindom er nomineret til de to priser. Også i 2019, hvor hun havde sikret sig både EM- og VM-guld samt titlen som 'Sailor of the Year', var sejleren med i slutspurten. 

Dengang sejlede priserne forbi Rindom, men æren over at være blandt de nominerede var stor. Det samme gør sig gældende i år:

- Det er en kæmpe ære og viser, at nogle ligger mærke til det hårde arbejde. Man skal være rigtig glad for i det hele taget at blive nomineret, har Rindom tidligere understreget overfor Minbaad.dk.

Følg Sport 2021 på Danmarks Radio fra kl. 21.30 i aften, fredag den 21. januar.

content-loader
content-loader
content-loader