Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
YachtBroker har aktuelt bådkonsulenter placeret i Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Italien og Kroatien.

YachtBroker søger nye franchisetagere i København, Vest- og Nordsjælland

Skandinaviens største kæde af bådformidlere, YachtBroker sætter som følge af udviklingen jagten ind på nye franchisetagere, som skal være med til at understøtte væksten og løfte virksomhedens internationale ambitioner. 

Af Troels Lykke |

Der er godt gang i bådmarkedet landet over, hvor køb og salg af lystbåde for alvor har vundet indpas. Hos YachtBroker kan den stigende interesse for både mærkes, og derfor er udviklingen de senere år gået stærkt:

- Der har uden tvivl været fart på de sidste par år, hvor mange har fået øjnene op for køb og salg af yachts, lystbåde, erhvervsskibe, træbåde, husbåde og meget mere. Vi er glade for, at vi kan være med til at understøtte den stigende interesse gennem rådgivning i forbindelse med professionelt køb og salg, lyder det fra Mikkel Synnestvedt, grundlægger og medejer af YachtBroker, i en pressemeddelelse.

YachtBroker har aktuelt bådkonsulenter placeret i Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Italien og Kroatien, men ifølge Mikkel Synnestvedt er det ambitionen, at mæglerkonceptet skal udbredes yderligere i Europa i løbet af de kommende år.

- Det er vores mission, at vi skal være den foretrukne sparringspartner, når man skal købe eller sælge både. Derfor har vi indledt en større strategisk indsats, der skal være med til at styrke markedspositionen internationalt samt skabe værdi for købere og sælgere på bådmarkedet samt for vores franchisetagere, understreger Mikkel Synnestvedt.

Passionen skal drive værket

Som et led i den strategiske indsats sætter YachtBroker nu jagten ind på nye franchisetagere i henholdsvis København, Vest- og Nordsjælland, der skal bidrage til virksomhedens fortsatte vækst samt sikre en god og professionel oplevelse for både købere og sælgere.

- Det er glædeligt, at udviklingen nu tager os derhen, hvor vi har behov for nye franchisetagere, der skal være med til at løfte væksten og styrke vores position i København og på Sjælland. Vi er på udkig efter nogle, der har kendskab til den maritime branche, og som har lyst til at have sin daglige gang blandt lystsejlere og i områdets lystbådehavne og har en passion for lystbåde. Samtidig skal vedkommende selvfølgelig have de rette forudsætninger for at indgå i et etableret koncept og bidrage til at skabe en god forretning, siger grundlæggeren og fortsætter:

- Til gengæld bliver man en del af et stærkt og professionelt netværk med høje ambitioner og får al nødvendig support og træning for at komme godt i gang. Vi håber, at vi kan finde frem til de rette kandidater her i starten af året, slutter Mikkel Synnestvedt.

content-loader
content-loader
content-loader