Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mikkel Synnestvedt og Bjarne Huusfeldt ses her foran firmaet på Svendborg Havn. PR-foto

Yachtbroker Fyn og Fyns Yachtbureau smelter sammen

YachtBroker Fyn og Fyns Yachtbureau fra Svendborg slår sig sammen fra 1. januar under navnet YachtBroker Fyns Yachtbureau.

Af Troels Lykke |

Den nye kontoradresse for begge virksomheder bliver Frederiksø 3A i Svendborg.

Efter mange års samarbejde har Bjarne Huusfeldt fra Fyns Yachtbureau og Mikkel Synnestvedt fra YachtBroker Fyn besluttet at slå virksomhederne sammen for at kunne udnytte hinandens erfaringer bedre samt for at kunne servicere vores kunder optimalt.

Begge fortæller her til pressen om hvorfor de nu går sammen:

- Vi flytter vores kontorer sammen i YachtBroker Fyns dejlige kontor på havnen i Svendborg og fra denne adresse vil vi servicere vores kunder med et stort udvalg af alle typer lystbåde samt med råd og vejledning i at købe og sælge båd. Vi tilbyder desuden hjælp til finansiering via vores samarbejdspartner Santander , samt bådforsikring til den bedste pris .

- Vores speciale er desuden vurdering , syn og skøn samt opmåling af lystbåde
Vores kunder vil kunne mærke den forskel at vores service bliver udvidet og at der næsten altid vil være en bådmægler på kontoret til at hjælpe kunderne.

YachtBroker Fyns Yachtbureau er del af kæde

YachtBroker Fyns Yachtbureau er en del af den skandinaviske mæglerkæde YachtBroker som består af nu 12 lokale YachtBrokere i Danmark, Sverige og Tyskland.

- Det betyder at der altid vil være ikke bare en mægler til at sælge din båd men derimod 12 mægleren fordelt i Skandinavien og Tyskland, dette betyder bla. et hurtigere og bedre salg, siger Mikkel Synnestvedt, der kommer fra YachtBroker Fyn.

Et godt år

- 2012 har været et forrygende år for YachtBroker kæden som har formået i det svære marked at udnytte fordelene ved at være lokalt repræsenteret og internationalt orienteret og har mere end fordoblet salget af både og har bla. solgt både til en lang række lande foruden Danmark , Tyskland og Sverige, siger Synnestvedt.

Firmaet fejrer det nye firma ved en uformel reception for kunder , venner af huset og samarbejdspartnere .

Kom og se vores nye kontor og få en bådsnak :
Torsdag den 10 januar mellem 13-17  på Frederiksø 3a .

Sejlerhilsen
Bjarne Huusfeldt og Mikkel Synnestvedt
YachtBroker Fyns Yachtbureau

content-loader
content-loader
content-loader