Gå til hoved-indhold
Udstyr
Jakken indeholder også en Graphene varmeledende foring i sit stof, hvilket hjælper med at udligne hudtemperaturen ved at sende varme fra varmere dele af kroppen til koldere områder.

Helly Hansens Odin Lifa Pro Belay Jacket med lette LIFA-fibre® er til de kolde vintermåneder

Den nye Odin Lifa Pro Belay Jacket er designet til at imødekomme behovene hos eftersøgnings- og redningsarbejder, der ofte arbejder under ekstreme udendørs forhold. Derfor er det en jakke, som lever op til de højeste krav når det gælder varme, beskyttelse og lethed. 

Af Troels Lykke |

Kan du holde varmen? 

Odin Lifa Pro Belay Jacket er skabt med feedback fra Squamish og Seattle search and rescue professionals, der ønskede den varmeste mulige jakke til kolde og våde forhold, samtidig med at den leverede optimalt på åndbarhed og funktionalitet. For at opnå det har jakken en unik kombination af flere teknologier. 

LIFA-fibre® er lette og vandafvisende

LIFA-fibre® på ydersiden er kombineret med to typer af syntetiske dun til varme, hvor det er mest nødvendigt. LIFA-fibre® er lette og hydrofobe og dermed er man sikret en stabil vandafvisende virkning uden behov for DWR-behandling.

Strategiske steder på kroppen inkluderer jakken isolering som Lifaloft™ Fiberballs og PrimaLoft® Cross Core-teknologi, der bruger Aerogel til øget termisk ydeevne.

Jakken indeholder også en Graphene varmeledende foring i sit stof, hvilket hjælper med at udligne hudtemperaturen ved at sende varme fra varmere dele af kroppen til koldere områder.

Foringen bidrager med antistatiske og lugtneutraliserende egenskaber

Foringen bidrager med antistatiske og lugtneutraliserende egenskaber og jakken har desuden brede opbevaringslommer, ventilationsåbninger og flere funktionelle detaljer, der kan tilpasses optimalt til den enkelte bruger. 

"Odin Lifa Pro Belay Jacket er et godt eksempel på vores fortsatte stræben efter at innovere som brand og levere unikt, præstationsdrevet udstyr til udendørslivet," siger Jayna McParland, Design Manager for Outdoor hos Helly Hansen.

"På baggrund af input fra professionelle redningshold, som er meget  afhængige af teknisk udstyr i høj kvalitet, blev vi inspireret til at tænke ud af boksen og  tilbyde nye former for varme, åndbarhed og beskyttelse i en jakke”.

Odin Lifa Pro Belay Jacket findes i en model til både mænd og kvinder. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller eksisterende Odin-kollektioner, kan du besøge www.hellyhansen.com

Vejl pris 3800 DKK. 

content-loader
content-loader
content-loader