Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jeppe Borch og resten af vinderteamet fik stillet en 100% elektrisk Polestar 2 til rådighed af stævnets hovedsponsor, ViaBiler. Foto: Skovshoved Open / DM Match Race

Tilskuerne kunne høre holdene kommunikere under DM i Match Race

De besøgende i Skovshoved kom helt tæt på besætningerne under weekendens danmarksmesterskab. Helt suveræne var Team Borch Match Racing, der tog sejren i samtlige flights.

Af Sara Sulkjær |

Vejrudsigten diskede op med en let til frisk vind, da 12 Match Race-teams i weekenden fandt vej til Skovshoved Open. 

Et stævne, som ikke blot var til glæde for de deltagende besætninger fra Danmark, Tyskland, Sverige og Polen. Også tilskuerne nød godt af stævnet og ikke mindst af banens placering:

- Sejladserne lå helt tæt på land, så alle tilskuere på havnen kunne følge med og endda høre teams kommunikere i dysterne, forklarer stævneleder Bjarne Patuel Nielsen fra KDY i en pressemeddelelse.

Dobbeltsejr til Jeppe Borch

Stævnet var ikke blot et klassisk kapsejladsstævne, men det gjaldt ligeledes som det officielle danske DM i Match Race.

Mens de fire udenlandske besætninger derfor måtte nøjes med at kæmpe om titlen som vinder af Skovshoved Open, havde de danske teams samtidig DM-guldet i horisonten.

En fornem titel, der blev vundet af skipper Jeppe Borch og hans Team Borch Match Racing, der med sejre i samtlige flights fortjent kunne modtage medaljer af højeste karat - både for DM-titlen og som vinder af Skovshoved Open.

På andenpladsen i DM-rækken fulgte kvindeholdet Katnakken, der har Lea Richter Vogelis som skipper, alt imens tredjepladsen blev indtaget af skipper Emil Kjær med Blue Sail Racing-holdet.

Wildcard til Match Racing Tour

Det var ikke kun DM-titlen, der var på højkant i Skovshoved. For kvinderne gjaldt det også muligheden for at sikre sig et wildcard til årets største Match Race-stævne i dansk farvand, Women's Match Race.

Et stævne, der er det andet i kvindernes World Match Racing Tour, og som ligeledes afvikles i Skovshoved.

Top-3 ved DM i Match Race:

1: Team Borch Match Racing m. skipper Jeppe Borch

2: Katnakken m. skipper Lea Richter Vogelius

3: Blue Sail Racing m. skipper Emil Kjær

Se samtlige resultater herunder:

content-loader
content-loader
content-loader