Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dansk Marine Center råder over en stor hal med forretning og værksted. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Jens Meyer sælger nu Dansk Marine Center. Foto: Troels Lykke

Dansk Marine Center A/S har fået ny ejer fra Aalborg og ny direktør

Ejendoms- og udlejningsvirksomheden Bådebyggervej 7 A/S i Aalborg, der i forvejen ejer Mathis Værft, køber nu Bavaria-forhandleren Dansk Marine Center A/S (DMC) i Risskov af erhvervsmanden Jens Meyer. Firmaet indsætter Christian Due Hammershøy som direktør.

Af Troels Lykke |

Dansk Marine Center A/S (DMC) i Risskov har med virkning pr. 1. oktober 2022 fået ny ejer, og der er ansat ny direktør til videreførelse og yderligere udvikling af virksomheden.

Virksomheden er overtaget af Ejendoms- og udlejningsvirksomheden Bådebyggervej 7 A/S, Aalborg, der i forvejen ejer Mathis Værft i Aalborg og vil således blive en af Danmarks førende og stærke maritime virksomheder indenfor Yacht-området.

- Tiden var kommet til et generationsskifte, og jeg er utrolig glad for at have fundet den helt rigtige nye  ejer til selskabet, og hvor der opnås mange synergier med Mathis Værft som søsterselskab, siger den tidligere ejer og direktør, Jens Meyer og fortsætter i en pressemeddelelse:

 – Dette generationsskifte styrker DMC i forhold til service overfor vores mange kunder, idet virksomheden fremover får nye og større muligheder for også at kunne tilbyde kunderne større værftsopgaver løst under ”samme tag”.

Kunder vil ikke mærke de store ændringer

Kunderne vil fremover således ikke umiddelbart føle de store ændringer – bortset fra at kapacitet, serviceudbud og muligheder udbygges.

DMC er således fortsat dansk eneimportør af de populære tyske Bavaria motorbåde, sejlbåde og katamaraner, ligesom der også tilbydes kommissionssalg af brugte både, som gennem de senere år har ekspanderet.  

Desuden fortsætter DMC’s store serviceafdeling uændret – altså med servicering af alle bådtyper, Volvo Penta og Mercury motorer m.v. samt med tilbud om servicepakker, optagning/søsætning, klargøring, vinterkonservering og –opbevaring m.v.

Direktør kommer fra X-Yachts og Elvstrøm Sails bl.a.

Den nyudpegede direktør, Christian Due Hammershøy, kommer til at stå i spidsen for selskabet.

Christian Due Hammershøy kommer fra en lang karriere i den maritime branche – tidligere som salgschef gennem 12 år hos Elvstrøm Sails, 5 år hos X-Yachts samt andre maritime opgaver hos bl.a. Horsens Værft.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaverne og serviceringen af kunderne i DMC, hvor jeg er overbevist om, at samarbejdet med Mathis Værft bliver en fordel for kunderne”, siger direktør Christian Due Hammershøy.
 

content-loader
content-loader
content-loader