Gå til hoved-indhold
Udstyr
Lars Fandray th., Navionics og Jakob Nielsen, Garmin klar til at tage imod sejlerne i Race Village. PR-foto

Ny service fra Navionics: Få kort med allerede plottet anbefalet rute ”Sjælland Rundt”

Navionics har til dette års Sjælland Rundt fået prefabrikeret søkort med anbefalet rute til Sjælland Rundts sejlere. Navionics er også til stede før starten torsdag og kan dele ruten med sejlerne, så de selv kan justere for vejr, vind, strømforhold og bådens dybgang og mastehøjde.

Af Dorthe Carlsen |

- Det er en service, vi yder for første gang i forhold til kapsejladser. Kortet er tilgængeligt før og under sejladsen, fortæller Lars Fandrey, der er Regional Sales Manager i Navionics, og uddyber:

- Men den største nyhed er nok, at vi nu også kan dele standard-ruten før sejladsen, så den enkelte båd selv kan justere, så den passer til netop deres båd og strøm- og vejrforhold.

Efter Sjælland Rundt er afviklet, bliver kortet lagt i dvale til næste år. Men Navionics, der er leverandør af og specialiseret i elektroniske søkort, vil i året, der kommer, udvikle videre på kortet, så det næste år fremstår med endnu flere informationer og detaljer om Nordhavnen i Helsingør, startområder, mållinje med mere.

Hvordan og hvornår?

Navionics vil umiddelbart før starten være til stede fysisk på havnen, yde support til deltagerne og bidrage til opsætning. Find Lars Fandray og hans kolleger i Garmin-teltet i Race Village på Nordhavnen i Helsingør.

Navionics er en del af Garmin-familien, og søkortene er derfor kompatible med diverse kortplottere. Med Navionics’ app: ’Navionics Boating app’ kan du få opdaterede og detaljerede søkort direkte på din smartphone eller anden mobile enhed lige meget, hvor du er.

Navionics’ søkort er også tilgængelige i ’ActiveCaptain’ appen. Den anbefalede rute til Sjælland Rundt er tilgængelig i begge apps.

Læs mere på www.navionics.com/fin/.

Løbsindeling: sjaellandrundt.dk/loebsinddeling-race-division-published/

content-loader
content-loader
content-loader