Gå til hoved-indhold
Udstyr
Cyclone-radarerne er designet med både kommercielle og fritidsfartøjer i tankerne, og de er bygget til at modstå ekstreme vejrforhold, helt op til 100 knobs vind, lover Raymarine. PR-foto

Ny skarp Raymarine Cyclone-radar er flyvinge-inspireret og kan tåle en orkan

Radaren, der er skabt til en båd på mellem seks og atten meter, tilbyder et ydelsesniveau, der normalt kun findes på større og langt dyrere radarer. Kombineret med Raymarines nye RangeFusion kan Cyclone-radarer hurtigt identificere og vise både nære og fjerne mål i et enkelt radarbillede.

Af Troels Lykke |

Skyhøj opløsning, lynhurtig opdatering og flot design. Det og meget mere får Raymarine Cyclone til at føles som et kæmpe skridt ind i fremtiden i sejlerverdenen.

Det er en åben antenne, der er inspireret af flyvingen, og som kan modstå vindhastigheder på op til 100 knob.

Derudover er der en rotationshastighed på ikke mindre end 60 rpm, hvilket betyder et nyt og opdateret billede hvert sekund.

To radarbilleder i ét

Raymarine Cyclone er med andre ord godt rustet til høje hastigheder og takket være CHIRP pulskompression.

Raymarines såkaldte RangeFusion-teknologi gør det muligt for radaren at kombinere mål på kort og lang afstand og præsentere informationen på et og samme radarbillede.

Over samme tema, brugervenlighed, er der også Doppler-målsporingsfunktionen, som forenkler tolkningen af ​​farlige og sikre mål i radarbilledet betydeligt.

Tre forskellige størrelser

Raymarine Cyclone fås med antenner på 3, 4 og 6 fod og med to strømmuligheder for hver størrelse.

Alle Cyclone-modeller er problemfrit integreret med Raymarines multifunktionsskærme Axiom, Axiom +, Axiom Pro og Axiom XL.

Mere info hos den danske importør: www.raymarine.dk/

Se indslaget nedenfor om Raymarina Cyclone:

content-loader
content-loader
content-loader