Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er masser af skønheder at se på under udstillingen på Mallorca og vejret i år var mellem 20 og 25 grader. Foto: Troels Lykke

Palma International Boat Show er nu blevet et besøg værd med 600 både - besøgstal steget med 50 procent

Vi var på bådudstilling på Mallorca i slutningen af april 2022 med 32.000 andre. Noget af en øjenåbner. Udstillingen i Palma de Mallorca er vokset med mange nye bådtyper. Store værfter tager nu messen seriøst. Vi fandt flere nyheder og så også brugte superyachts til salg. Se galleri.

 

Af Troels Lykke |

Palma International Boat Show på Mallorca er vokset og er nu i den grad et besøg værd.

De flydende bådudstillinger har medvind. Man ser det også i Danmark, men mest tydeligt hos Cannes Yachting Festival i september. En udstilling, som er et 'must' for mange store bådværfter. Både skal ses i vandet.

Og nu lader det til at Palma International Boat Show også er blevet vigtig i bådbranchen. Det skyldes et opsparet behov efter, at verdens største bådudstilling, Boot Düsseldorf blev aflyst i januar 2022.

Den fem dage lange udstilling i Palma fra 28. april til 1. maj blev derfor velbesøgt de mange interesserede, der fra en flydende landgangsbro på 72 meters længde og 5 meters brede kunne gå rundt i hele havnen.

50 procent flere besøgende

Den seneste udgave af Palma International Boat Show blev besøgt af mere end 32.000 mennesker, en stigning på 50 % i forhold til bådmessen i 2021.

Efter en vurdering af resultaterne af denne seneste udgave af Palma Boat Show udtalte arrangørerne, at:

- Arrangementet har ikke kun været en stor succes i forhold til udstillerdeltagelse med 276 virksomheder, men det har også klaret sig rigtig godt med hensyn til salg og promovering af sektoren, som afspejlet i offentlige besøgstal, som er lig med 2019, hvor showet kørte en ekstra dag.

21 procent flere udstillere

Den seneste udgave af Palma International Boat Show havde 276 deltagende udstillere, 6 flere end i 2019 og 49 flere end året før, hvilket repræsenterer en stigning på 21 % i forhold til 2021.

Derudover blev i alt 264 både udstillet på vandet. Denne udgave har vakt stor interesse blandt lokale (54%), nationale (18%) og internationale (28%) udstillee.

- Faktisk er Palma International Boat Show i de senere år blevet den nautiske sæsons premierebegivenhed og en af ​​de vigtigste indgange for internationale udstillere, der ønsker at etablere sig på øerne eller etablere relationer med lokale firmaer for at åbne op for nye forretningsmuligheder, fortæller bådmessen til pressen.

Minbaad.dk skal derned igen i april 2023. For ikke nok med at udstillingen nu er et et besøg værd, så er Mallorca det bestemt også. Se vores fotos her:

content-loader
content-loader
content-loader