Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Tæt fight i Sydney med det unge Team Borch-hold, der har oprindelse fra Roskilde Sejlklub. Foto: Andrea Francolini/WMRT
Kapsejlads

Team Borch nåede ikke VM-guld i matchrace i Sydney - tabte i semifinalen

Rorsmand Jeppe Rørholm Borch og gasterne Matias Rossing, Gustav Wantzin og Thor Malte Andersen fra KDY i Skovshoved er i semifinalen ved VM i matchrace. Holdet tabte til Chris Poole med danske taktiker Joachim Aschenbrenner i semifinalen. Opdateret 18.12.

Af Troels Lykke |

Det bliver en nervepirrende og helt sikkert tæt semifinale, som venter i morgen. Modstanderne er Riptideracingteam med skipper Chris Poole, som har vores gode ven Joachim Aschenbrenner med som taktikker.

Joachim som i mange år har været vores træner, og som vi har uhyre stor respekt for på en kapsejladsbane.

Vi blev også valgt af netop Chris Poole i VM Kvartfinalen i 2020 på Bermuda, hvor det måtte ud i fem sejladser for at finde en vinder. Vi har fornemmelsen af, at dette sagtens kunne gentage sig, fortæller Jeppe Rørholm Borch på holdets facebook-side.

I den anden semifinale sejler to hold, som nærmest er vokset op i bådene og som har været i verdenstoppen i mange år.

- Nu skal vi til at debriefe på dagens sejladser, og herefter er det på hovedet i seng for at være klar til en af de vigtigste dage i vores sejlsportskarrierer, lyder det fra Borch fra Sydney.

Følg med her: wmrt.com/semi-finalists-line-up-for-world-championship/

Se live-sending her: facebook.com/worldmatchracingtour/videos/530664698785367 (denne der her vises er i kraftig vind, hvor Borch vinder en sejlads)

content-loader
content-loader
content-loader