Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Spækhuggerne er klar i Aarhus. Foto: Peter Brøgger

Spækhuggere og Expresser kæmper om DM på Aarhus Bugten

150 sejlere dyster om to danmarksmesterskaber i de kommende dage i de to sejlbådstyper Spækhugger med 22 både og 18 Express.

Af Troels Lykke |

I bådtypen Express stiller den danske mestre Søren Juel fra Thurø Sejlklub op med sin med sin besætning for at forsvare sit danmarksmesterskab. I Spækhugger er Finn Heiden fra Sejlklubben Sundet i København forvarende mester.

- I begge bådtyper er der stærke mesterskabskandidater fra Aarhus Sejlklub, der tæller en lang række danske mester i begge klasser, fortæller Jens Erik Hansen fra Aarhus Sejlklub.

”Sejlsport er en sport for livet!” Begge bådklasser er præget af stor aldersspredning, lige fra 20 år til noget der starter med 7.

Det hele stables på benene af mere end 40 fra Aarhus Sejlklub, der medvirker til at gøre stævnet til en god oplevelse - dels sejladserne på vandet og dels de kulinariske oplevelser m.v. på land.

Sejladserne om Danmarksmesterskaberne i Spækhuggere og Expresser plejer at være intense - der bliver ”gået til stålet” og der er stor jævnbyrdighed, hvor små marginaler afgør placeringerne.

Se resultater her senere

content-loader
content-loader
content-loader