Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Borgmestre, lokale sejlere og kendisser skal dyste under Match Racing Denmarks jubilæum. Foto: Match Racing Denmark

Borgmestre i trekantsområdet skal dyste under Match Racing Denmarks jubilæum

Hvem er hurtigst på vandet - Fredericia, Kolding, Vejle eller Middelfart? Svaret findes lørdag den 6. november, hvor Match Racing Denmark indbyder til kapsejlads i anledning af sin 25 års fødselsdag. Søndag er Match Race-hold fra hele landet inviteret til at deltage.

Af Sara Sulkjær |

En fest står for døren i Trekantsområdet - og det er ikke kun de lokale sejlere, der er inviteret med.

Når Match Racing Denmark kan fejre sin 25-års jubilæumsfest bliver det med lokale borgere på sidelinjen og med områdets fire borgmestre i match race-bådene - dog ikke alene. Ombord vil også være lokale klubformænd, mens en sejlerkendis vil stå ved roret.

Det skal sikre en venskabelig og sjov kapsejlads, der kan skabe smil på læben hos såvel sejlere, arrangør som tilskuere.

- Man er meget velkommen til at være tilskuer til Bymatchen, hvor hold fra Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart kæmper. Der bliver gang i den, lover Match Racing Denmark i stævneinvitationen.

Landets Match Race-teams tager over

Det er ikke kun de lokale borgmestre, der får fornøjelsen af en dyst på Lillebælt. Også landets Match Race-teams får chancen for kapsejlads under jubilæumsfesten.

Når borgmestrene lørdag er gået i land, står DS37'erne søndag klar til at tage imod otte hold til intense flights, der hovedsagligt sejles under sejlunions kapsejladsbestemmelser:

- Desuden appellerer vi til, at sejladsen er en venskabelig match, og at skader på personer og materiel for enhver pris skal undgås, understreger arrangørerne.

Der er fortsat enkelte ledige pladser på deltagerlisten. Send derfor hurtigst muligt din tilmelding afsted til toveogchr@profibermail.dk eller 61728246.  

Program:

Lørdag d. 5. november:

Kl. 11.00 - ca. 12.00: Jubilæumsreception

Kl. 14.00 - 16.30: Kapsejlads

16.30 - 17.30: Præmieuddeling

Søndag d. 6. november:

Kl. 8.00: Morgenmad

Kl. 8.30: Skippermøde

Kl. 10.00: Første start

Kl. 11.30: Frokost - sandwich samt vand udleveres / sejles ud til bådene

Kl. 15.30: Sidste start

Kl. 17.00: Grillpølser, øl / vand og præmieuddeling

content-loader
content-loader
content-loader