Gå til hoved-indhold
Havne
Den årlige havnefest åbner hvert år dørene i Juelsminde i uge 28. Foto: Juelsminde Havnefest

Juelsminde: En af Danmarks mest besøgte lystbådehavne søger ny havnechef

Drømmer du om en hverdag på havnen? Juelsminde Havn og Marina er på jagt efter en mand eller kvinde, der kan vedligeholde havnen og servicere sejlere og erhvervskunder.

Af Sara Sulkjær |

Engageret, struktureret og serviceorienteret. 

Er det en beskrivelse, der passer dig, eller en du kender, kan et nyt job meget vel vente i horisonten.

Havnens krumtap 

Juelsminde Havn og Marina er således på jagt efter en ny havnechef til erstatning for Kenneth Kaas, der er blevet tilbudt et arbejde, der for ham var vanskeligt at takke nej til. 

En ny havnechef skal derfor køres i stilling, forklarer bestyrelsesformand, Jonas Nonbo:

- Havnechefen er krumtappen i alle aktiviteter, der foregår på havnen samt den naturlige kontaktperson for samtlige af havnens samarbejdspartnere, brugere og gæster, forklarer han i jobopslaget.

Om jobbet:

• Du sikrer en sund drift af den selvejende institution Juelsminde Havn og Marina, herunder varetagelse af havnens interesser, økonomi og administration

• Du får det ledelsesmæssige ansvar for to havneassistenter, som sammen med dig selv varetager havnens daglige drift, herunder kundekontakt med havnens 500 faste kunder og omkring 10.000 gæstesejlere gennem højsæsonen

• Du varetager kontakten til og opfølgningen på havnens mange leverandører

• Du sikrer, at havnen til enhver tid fremstår indbydende, ryddelig og overholder gældende lovgivning omkring sikkerhed, miljø, energi osv.

• Du planlægger, koordinerer og gennemfører de årlige aktiviteter på havnen, der bl.a. omfatter søsætning/optagning af både, transport af stativer osv.

• Du deltager i vedligeholdelsesopgaverne på havnen oog indgår i vagtplanen, ligesom du varetager udøvelse af myndigheden, der sikrer, at havnereglementet overholdes

Du kan læse mere om jobbet på havnens Facebookside her.

content-loader
content-loader
content-loader