Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Line Just og mandskab røg i vandet efter DM-sejr i Sundby. Foto: Frederik Sivertsen /Sejlsportsligaen
Kapsejlads

Aarhus Sejlklubs Team Salt med Line Just og gaster vandt kvinde-DM for klubhold

Jyderne Line Just, Christina Andersen Louise Halberg Nielsen Sofie Slotsgaard strøg til tops i Sundby på Amager blandt 24 kvindehold fra ind- og udland. Danskerne slog også de udenlandske sejlere.

 

Af Troels Lykke |

Det første af sin slags, DS Danmarksmesterskab for klubhold, blev afgjort i Sundby ved Sundby sejlforening.'

24 hold konkurrerede om at blive det bedste det bedste kvindehold, og kampen var hård. Udover de danske hold var der også hold der repræsenterer deres klubber fra andre lande til stede til det store WOW-stævne, hvor disse kvindehold kæmpede om at blive det bedste internationale klubhold.

Helt fra start lørdag, var der kamp! WOW-stævnet var en tæt konkurrence helt til slut hvor særligt de to bedste hold skiftevis tog føring. Det lignede indtil sidste flight at det var Hellerup Wild der ville få guldet om halsen, men det blev Team Salt fra Aarhus Sejlklub, der vandt.

Der blev kæmpet hårdt om hvem skulle komme på de forskellige podiepladser for både den danske og de internationale hold. Flensburger Deern fra Tyskland endte med at snuppe en samlet førsteplads for de udenlandske hold hvor KSSS fra Sverige tog andenpladsen og Hamburg fra Tyskland fik en samlet tredjeplads, fortæller Sejlsportsligaen til bådpressen.

Tæt i toppen for de danske hold:

I forhold til de danske hold kæmpede specielt Team Salt, HS Wild og KDY Team Pelle P om podieplads placeringerne, hvor alle tre hold har sejlet et imponerende stævne.

Tidligere 49erFX og Nacra 17-sejler Line Just fra Team Salt siger om dette års WOW-stævne:

”Det er tredje gang vi deltager i WOW stævnet i Sundby, og hver eneste gang har vi oplevet det som en kæmpe succes. Hele teamet bag stævnet er med til at sætte nogle virkelig gode rammer om weekenden, og der er altid rigtig god stemning både på land og på vand. Vi synes det er virkelig fedt at der kan samles 24 WOW-hold til et Danmarksmesterskab - og at der også var deltagelse fra en del udenlandske hold i år - det gør konkurrencen endnu sjovere. Og så er det jo superfedt at vi lige fik byttet om på podiepladserne fra sidste års stævne!”

Tre gange har Team Salt deltaget i WOW stævnet i Sundby og denne gang snuppede Team Salt den samlede sejr, så det var en rigtig glad Line der var med til at løfte pokalen til stævnet.

DS-DM COPENHAGEN WOW SAILING EVENT top tre blev:

  1. TEAM SALT
  2. HELLERUP WILD
  3. KDY PELLE P

TOP 3 UDENLANDSKE HOLD

  1. FLENSBURGER DEERN
  2. KSSS
  3. HAMBURG

Samlede resultater for dette års WOW-stævne  -

Se flere billeder: www.facebook.com/sejlsportsligaen

content-loader
content-loader
content-loader