Gå til hoved-indhold
Udstyr
Med Raymarines mobilapp kan sejlere også overvåge instrumenter og NMEA2000 sensorer, modtage advarsler og se motortelemetri fra deres telefon eller tablet. PR-foto

Raymarines mobilapp virker til fjernovervågning og -kontrol af både

Raymarine sit YachtSense® Ecosystem, er en løsning til overvågning om bord og til fjernovervågning, der giver sejlere ubesværet kontrol over deres Raymarine-udstyr og fartøjssystemer fra deres mobile enhed.

Af Troels Lykke |

YachtSense Ecosystem begynder med den nye Raymarine mobilapp, en digital følgesvend til Raymarine ejere, der giver enkle integrationsmuligheder om bord og uden for båden.

Aktivering af YachtSense Ecosystem er den nye YachtSense Link marine mobile router. YachtSense Link er en innovativ enhed, der er designet til at holde sejlere forbundet gennem 4G/LTE-bredbånd, lokale Wi-Fi netværk og problemfri integration med Raymarine enheder.

Med Raymarine-appen og YachtSense Link kan sejlere fjernovervåge kritiske systemer om bord, styre elektriske enheder og synkronisere med Raymarines navigationssystemer, mens de er undervejs.

Den nye Raymarine mobilapp

Den tilsluttede følgesvend til Raymarine ejere, Raymarine appen til iOS og Android enheder, er det centrale punkt for integration med YachtSense Ecosystem og Axiom® skærmene.

Raymarines mobilapp giver sejlere mulighed for nemt at integrere nye enheder om bord, opsætte og ændre deres fartøjsprofil og sikkerhedskopiere og overføre navigationspunkter og andre data.

Med Raymarines mobilapp kan sejlere også overvåge instrumenter og NMEA2000 sensorer, modtage advarsler og se motortelemetri fra deres telefon eller tablet.

Raymarines mobilapp forvandler også en mobilenhed til en fuldt fungerende Axiom-fjernstation, der giver brugerne mulighed for at streame og styre kortplottere fra hvor som helst om bord.

Raymarines mobilapp tilbyder et Raymarine Premium abonnement, der gør det muligt for sejlere at overvåge deres båd hjemmefra og opsætte et geofence i høj opløsning omkring deres båd.

Raymarine Premium geofence giver sejlere ro i sindet, så de kan overvåge bådens placering på afstand og modtage advarsler, hvis båden bevæger sig uden for en defineret geofence cirkel.

YachtSense Link Marine Router

YachtSense Link er en multifunktionel mobil marinerouter, der er udstyret med Raynet Ethernet porte, mobil bredbåndsforbindelse, onboard Wi-Fi og og digitale koblings-/overvågningskanaler med lavspænding.

YachtSense Link giver sejlere mulighed for at forbinde Raymarine Axiom skærme, mobile enheder og andre trådløse enheder såsom smarte tv'er til lokal marine Wi-Fi og oprette et samlet Wi-Fi netværk om bord.

YachtSense Links holder sejlere konstant forbundet med en 4G (LTE) forbindelse. YachtSense Link understøtter dual SIM kort og giver problemfri tilslutning på tværs af to mobile netværk, når du rejser internationalt.

YachtSense Link integreres desuden med Raymarines mobilapp for at give kaptajner fuld adgang til deres Raymarine netværk og udstyr på enhver mobilenhed.

YachtSense digitalt kontrolsystem

YachtSense Ecosystem tilføjer sofistikeret mobilforbindelse til Raymarines prisvindende digitale kontrolsystem YachtSense. Med YachtSense Link og YachtSense Digital kontrol kan sejlere fjernstyre og overvåge flere elektriske enheder.

Aktivér lænsepumper, kontrollér belysning, overvåg tanke og brændstofniveauer. Det er alt sammen muligt med Raymarines mobilapp og YachtSense Ecosystem.

"Vores YachtSense Ecosystem tilbyder en forbundet bådløsning til alle sejlere", siger Gregoire Outters, VP og General Manager hos Raymarine.

"Vores Axiom ejere kan drage fordel af den nye Raymarine app, og YachtSense Link routeren vil holde dem forbundet med sikkerheden ved fjernovervågning af fartøjet. Og for vores OEM partnere inden for bådebygning er YachtSense Ecosystem en omfattende og skræddersyet digital kontrolløsning, der tilbyder nye bådejere problemfri bådkontrol og overvågning både om bord og fra borde."

Prisen

Raymarines mobilapp kan hentes gratis fra iOS og Google play store. Den nye YachtSense Link marine mobile router er nu tilgængelig for kr. 12.095. YachtSense Link brugere har mulighed for at få en gratis seksmåneders prøveperiode med Raymarine Premium fjernovervågning.

Efter prøveperioden koster abonnementer på Raymarine Premium kr. 135 om måneden, kr. 700 for seks måneder eller kr. 1,300 om året.

Læs mere om YachtSense Ecosystem ved at besøge www.raymarine.com/yachtsense

content-loader
content-loader
content-loader