Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Politiet tog dengang ingen chancer og tilkaldte både Aktionsstyrken og forsvarets helikopter til at assistere ved anholdelsen af den 41-årige bådtyv, og det gør sagen ret spektakulær. Foto: Forsvaret

Aktionsstyrken anholder bådtyv - nu får han fire måneders fængsel

En 41-årig mand fra Midt- og Vestjylland skal bag tremmer, efter han i juni sidste år blev anholdt under en større aktion 700 meter ud for Handbjerg Marina, hvor han var i en stjålet båd.

Af Troels Lykke |

En nu 41-årig mand gav sidste år i juni en del arbejde for politiet i Holstebro. Den 17. juni 2021 blev han anholdt på en brugsstjålet båd omkring 700 meter ud for Handbjerg Marina, ikke langt fra Struer.

Manden blev efter endt afhøring løsladt samme dag, men blev allerede samme aften igen anholdt. Denne gang for brugstyveri og overtrædelse af færdselsloven, skriver Midt og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Mandag blev den 41-årige idømt fire måneders fængsel, hvoraf de 30 dage er ubetinget, for blandt andet brugstyveri af båden og flere biler, en række forhold om tyveri og indbrudstyveri og flere overtrædelser af færdselsloven. Den dømte fik desuden en tillægsbøde på 12.500 kr. og blev frakendt førerretten i tre år.

Den dømte modtog dommen.

Se også TV MidtVests omtale af sagen

content-loader
content-loader
content-loader