Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Unge og gamle slår hovederne sammen på Dansk Sejlunions klubkonference. Foto: Dansk Sejlunion

24 timer med 100 procent nørdet sejlsportssnak

Dansk Sejlunion inviterer atter til sejlsportens svar på Folkemødet - Klubkonference og Kapsejladslederseminar i Vingsted den 11.-12. november. Programmet er fyldt med viden om klubudvikling og praksisnære workshops samt god mulighed for netværk og en aftenøl i baren.

Af Sara Sulkjær |

Elsker du sejlsport, og er du en aktiv del af din sejlklub? Så er Dansk Sejlunions Klubkonference og Kapsejladslederseminar sandsynligvis noget for dig.

Konferencen er det årlige netværkstræf for sejlklubber og engagerede frivillige fra hele landet, der mødes og får ny viden og deler erfaringer på kryds og tværs. Et vigtigt forum, der bidrager aktivt til sejlsportens udvikling i klubregi, siger Line Markert, formand for Dansk Sejlunion:

– De danske sejlklubber er afgørende for, at sejlsporten trives så godt i disse år og flere bliver grebet af livet til søs. Men vi må selvfølgelig ikke hvile på laurbærrene. I stedet skal vi blive ved med at udvikle vores fællesskaber og sikre, at sejlsporten også næste år er i trivsel. Netop det er Klubkonferencen og Kapsejladslederseminaret en af løsningerne på, siger hun i en pressemeddelelse.

Konferencen giver foruden masser af nørdet, ny viden, også gode muligheder for at mødes til en snak over kaffemaskinen, ved frokostbuffeten eller til en aftenøl i baren.

Oplæg og workshops

Klubkonferencen sætter altid en række forskellige temaer under lup, der alle knytter sig til de aktiviteter, som foregår rundt om i landets sejlklubber.

I år går vi i dybden med emner inden for klubudvikling, frivillighed, bæredygtighed samt sejlsport for børn, unge og voksne.

Du kan blandt blive klogere på:

--> Hvordan klubben sikrer flere frivillige hænder
--> Kommunikation i klubben
--> Nybyggeri og havneudvikling
--> Sejlerskole og fastholdelse af voksne sejlere
--> Sejlads for børn og unge, herunder Adventuresejlads
--> Bæredygtighed og den blå omstilling

Program og praktik
Tid og sted: 11.-12. november 2022 i Vingsted Centeret

Læs mere om Klubkonferencen og Kapsejladslederseminaret her og tilmeld dig her.

content-loader
content-loader
content-loader