Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Torsdag aften blev han fundet i vandet cirka 30 kilometer ud for den amerikanske delstat Louisianas kyst. Arkivfoto: Troels Lykke

Mand overlever 15 timer i vandet - faldt i fra krydstogtskib

En 28-årig mand, som har været savnet fra et krydstogtskib i Den Mexicanske Golf, er blevet fundet i live efter omkring 15 timer i vandet. Det skriver den amerikanske kystvagt for det pågældende distrikt på Twitter.

Af Troels Lykke |

Manden var passager på krydstogtskibet Carnival Valor og havde ifølge BBC onsdag aften været på bar med sin søster ombord på skibet. Han forlod baren for at gå på toilettet, men han kom aldrig tilbage.

Derefter blev der slået alarm, og adskillige redningshold blev sat i aktion for at lede efter manden.

Torsdag aften blev han fundet i vandet cirka 30 kilometer ud for den amerikanske delstat Louisianas kyst, skriver TV2

Da han blev fundet, var han i stand til at sige sit eget navn og bekræfte, at han var den mand, redningsholdene ledte efter.

Ifølge officer Ryan Graves fra kystvagten viste han tegn på nedkøling, chok og dehydrering, men han var i stand til selv at gå.

Den 28-årige blev transporteret til et nærliggende hospital, og fredag morgen var hans tilstand stabil.

- Han gav ikke rigtig nogen klar indikation på, hvorfor han faldt overbord, eller i hvilket tidsrum det præcis var sket, siger Ryan Graves til CNN.

Redningsfolk har ikke været i stand til præcis at fastslå, hvor længe manden har opholdt sig i vandet, men ifølge officeren kan det have været længere end 15 timer.

Se video af episode: www.dvidshub.net/video/865516/coast-guard-rescues-overboard-cruise-ship-passenger-near-southwest-pass-la

content-loader
content-loader
content-loader