Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
IQ foil-surfer på Øresund i weekenden. Foto: Jan Nielsen - jnphoto.dk

Elite og Talent center øst i Nivå fik succes med IQ foil træningslejr - fokus på teknik

Elite og Talent center øst afviklede i weekenden IQ foil træningslejr for norske, svenske og danske surfere. Mere end 30 sejlere deltog i lejren fra fredag til søndag, hvor der var fokus på teknisk træning.

Af Troels Lykke |

Niklas Lillelund, Alfred Dixen, Kim Petersen og Nicolas Brandt Hansen forestod træningen af nye og erfarne IQ windsurfere.

Målet for lejren var at dele værdierne passion, kvalitet og samarbejde på tværs af niveau.

Passionen for sporten skulle bringes i spil ved at vise glæde og entusiasme på land og vand, kvalitet i at være fokuseret og gøre sit bedste som individ og som gruppe, samt at give sin viden og erfaring videre og turde spørge hinanden til råds, forklarer Nicolas Brandt Hansen til facebook-siden Elite- og Talentcenter Øst. (se fotos)

Det sociale også på dagsordenen

Det sociale var også i højsæde med fællesspisning morgen, middag og aften, hvor vi hyggede sammen og evaluerede aktiviterne. Det skal lyde en stor tak til Nivå Surfklub og Nivå Bådelaug for at stille faciliteter og følgebåde til rådighed.

Der skal også lyde en stor tak til alle de frivillige hjælpere og særligt Jansen for billeder, Mikkel Asmussen/Serverne og Dansk Sejlunion/SHIK for Huer, T-Shirt og Caps, fortæller Nicolas Brandt Hansen.

Sidst men ikke mindst stor tak til Norge og Sverige for at bakke denne lejr op, vi glæder os til at komme på lejr hos jer næste gang.

content-loader
content-loader
content-loader